Pariuri speciale la Sportingbet in Liga Campionilor


Pariuri speciale la Sportingbet in Liga Campionilor

Revine Liga Campionilor dupa o saptamana de pauza, astazi si maine avem mansa retur din optimile Ligii Campionilor. Real Madrid este cu un pas in sferturi dupa victoria din Germania impotriva lui Schalke scor 2-0 in timp ce la Porto cu Basel mai sunt ceva semne de intrebarea in ceea ce priveste echipa calificata, desi la cum a aratat jocul din Elvetia, „dragonii” vor obtine o victorie la scor pe propriul teren.

Goluri marcate in perioade de 5 minute, 10 minute sau 15 minute

Un pariu foarte tentant din punct de vedere al cotelor este cel pe goluri marcate in anumite intervale de timp. Sportingbet acopera tot meciul cu pariuri din 5, 10 sau 15 minute.

golr45sdfg

Goluri marcate in ambele reprize de o singura echipa

Un alt pariu pe goluri interesant pe care il gasim in oferta celor de la Sportingbet este in care o echipa marcheaza in ambele reprize. De exemplu la partida dintre Real si Schalke, primim o  cota de 1.70 ca spaniolii sa dea minim un gol in prima si a 2-a repriza.

dsfsrd6f

Se da gol in ambele reprize?

Nu conteaza cine marcheaza, important este sa fie goluri, in fiecare repriza cel putin unul. La Real Madrid vs Schalke avem o cota de 1.42 pentru acest timp de pariu, o cota buna daca tinem cont de faptul ca Real are un super atac iar nemtii au nevoie de goluri pentru a mai spera la o minune.

lgoa54fd