Pariuri speciale in Europa League la Sportingbet


Pariuri speciale in Europa League la Sportingbet

Europa League a ajuns in aceeasi faza cu UCL, adica in optimi, iar astazi avem prima mansa. Meciurile au devenit din ce in ce mai echilibrate si spectaculoase, in seara asta avem parte de 2 dueluri in care sunt implicate echipe din aceleasi tari: Villarreal vs Sevilla si Fiorentina vs AS Roma. Salvarea lui Inter in acest sezon poate veni din Europa, daca ar castiga competitia insa mai intai trebuie sa treaca de una dintre cele mai in forma echipe din Europa. Wolfsburg.

Ce se intampla in primele 5 minute

Pentru fiecare minut din inceputul meciului Sportingbet ofera cateva pariuri foarte interesante: gol marcat, aut, lovitura libera sau corner. Nu conteaza care dintre echipe beneficiaza de aceste faze, important este ca in minutul selectat de voi sa fie corner, gol, aut sau lovitura libera.  Cota pentru corner este de 7.00, una foarte buna tinand cont ca sunt sanse mari sa se intample in primele 5 minute.

dvdsp54esf

 Rezultatul meciului + totalul de goluri

Un pariu foarte des folosit de pariorii care vor cote mari este cel pe rezultatul final si numarul total de goluri, de exemplu la Zenit cu Torino, pentru o victorie a gazdelor si peste 2.5 goluri primim o cota de 2.62. Linia de goluri este setata la 2.5.

dfse6dsgf

Sa castige oricare dintre reprize (PSF)

Nu ai incredere 100% in echipa pe care vrei sa mizezi? La Sportingbet poti alege o victorie in oricare dintre reprize, in acest fel iti pastrezi o cota buna si iti reduci mult din riscuri. Zenit are cota 1.36 pentru a castiga orice repriza din partida cu Torino.

dsfsr624rfreprz