Pariuri Online: Mereu pierdut la un meci

Fara doar si poate fie ca vorbim de pariuri online sau bilete jucate la casele de la colt de strada expresia “iar m-a scos doar un singur meci” este una dintre cele mai des auzite in discutiile dintre pariori.

Sunt unele case de pariuri stradale care ofera totusi un castig de consolare in cazul in care biletul este pierdut la un singur meci, insa de cele mai multe ori conditiile sunt destul de greu de indeplinit.

In ceea ce priveste casele de pariuri online, rambursarea sumei pariate in cazul in care biletul jucat este pierdut doar pe un singur meci este un tip de promotie foarte popular in tarile din vestul Europei. In Romania, in oferta caselor de pariuri online care au luat licenta nu am gasit prea multe oferte de acest gen – din pacate.

Totusi, NetBet – una dintre  casele de pariuri cu cele mai multe licente in Europa ( UK, Italia, Spania, Franta, Belgia, etc) si mai nou si in Romania are o astfel de oferta care se numeste “Asigurare Combi”. Iata cum functioneaza si de ce credem noi ca este o varianta buna :

asigurare combiPentru ca biletul tau jucat la aceasta casa de pariuri online sa fie eligibil pentru o rambursare trebuie sa indeplinesti 2 conditii simple: sa contina 5 sau mai multe selectii si sa fie pierdut doar pe un singur eveniment. Exemplu: pariem 7 evenimente din orice sport, pierdem unul singur – suntem eligibili pentru rambursarea mizei in limita termenilor si conditiilor ofertei pe care le prezentam mai jos:

  • rambursarea se face in urma trimiterii unui email la contact@netbet.com
  • emailul trimis trebuie sa aiba subiectul : “Asigurare combi” si sa contina numarul de referinta al pariului
  • valoarea maxima de rambursat este de 100% pana la 100 Ron
  • rambursarea se acorda sub forma de bonus si trebuie rulat de 3 ori pe cote 1.60
  • jucatorii pot cere maxim 2 rambursari pe saptamana
  • termenii si conditiile generale Netbet se aplica si acestei promotii

Deci conditiile sunt destul de simple si pe intelesul tuturor, rulajul bonusului este unul acceptabil – doar de 3X pentru a putea fi retras, iar sumele maxime rambursate sunt chiar bune 2X100 pe saptamana X 4 saptamani = 800 ron/luna!

cod bonus netbet 200 ron

Sper sa nu aveti nevoie de aceasta promotie prea des si sa aveti cat mai multe bilete castigatoare la Netbet, iar daca totusi se intampla sa spuneti “iar am pierdut pariul la un singur meci” sa va aduceti aminte si sa solicitati rambursarea mizei!

Despre NetBet Romania

Netbet este un nume relativ nou pe piata noastra, insa unul foarte cunoscut si apreciat in tarile vestice din Europa. Oferta de bun venit consta intr-un bonus de pana la 200 RON care se acorda instant in contul de pariere imediat dupa primul depozit! De asemenea NetBet se remarca in mod deosebit prin numarul mare de promotii oferite siteurilor partenere.

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Pariaza la cota 10.00 pe meciurile din Serie A programate duminica 21 ianuarie 2018 Daca pierzi pariul, primesti dublul mizei inapoi Astazi, 21 ianuarie 2018, se desfasoara 9 din cele 10 partide ale etapei cu numarul 21 din Serie A. Programat la 13:30, meciul dintre Atalanta si Napo...
In acest weekend poti castiga 15 000 RON cash Castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti Maine, 21 ianuarie, vom asista la destule partide tari si aici nu ne referim doar la cele din campionatele de top. Ca si cum asta nu ar fi fost de ...
Pariaza la cota 10.00 pe Barcelona in partida cu Betis Victoria Barcelonei este cotata cu 1.30 in mod normal Etapa cu numarul 20 din Spania programeaza duminica 21 ianuarie, ora 21:45, partida dintre Real Betis si FC Barcelona. Nu mai este un secret pent...