Pariuri Online: Mereu pierdut la un meci

Fara doar si poate fie ca vorbim de pariuri online sau bilete jucate la casele de la colt de strada expresia “iar m-a scos doar un singur meci” este una dintre cele mai des auzite in discutiile dintre pariori.

Sunt unele case de pariuri stradale care ofera totusi un castig de consolare in cazul in care biletul este pierdut la un singur meci, insa de cele mai multe ori conditiile sunt destul de greu de indeplinit.

In ceea ce priveste casele de pariuri online, rambursarea sumei pariate in cazul in care biletul jucat este pierdut doar pe un singur meci este un tip de promotie foarte popular in tarile din vestul Europei. In Romania, in oferta caselor de pariuri online care au luat licenta nu am gasit prea multe oferte de acest gen – din pacate.

Totusi, NetBet – una dintre  casele de pariuri cu cele mai multe licente in Europa ( UK, Italia, Spania, Franta, Belgia, etc) si mai nou si in Romania are o astfel de oferta care se numeste “Asigurare Combi”. Iata cum functioneaza si de ce credem noi ca este o varianta buna :

asigurare combiPentru ca biletul tau jucat la aceasta casa de pariuri online sa fie eligibil pentru o rambursare trebuie sa indeplinesti 2 conditii simple: sa contina 5 sau mai multe selectii si sa fie pierdut doar pe un singur eveniment. Exemplu: pariem 7 evenimente din orice sport, pierdem unul singur – suntem eligibili pentru rambursarea mizei in limita termenilor si conditiilor ofertei pe care le prezentam mai jos:

  • rambursarea se face in urma trimiterii unui email la contact@netbet.com
  • emailul trimis trebuie sa aiba subiectul : “Asigurare combi” si sa contina numarul de referinta al pariului
  • valoarea maxima de rambursat este de 100% pana la 100 Ron
  • rambursarea se acorda sub forma de bonus si trebuie rulat de 3 ori pe cote 1.60
  • jucatorii pot cere maxim 2 rambursari pe saptamana
  • termenii si conditiile generale Netbet se aplica si acestei promotii

Deci conditiile sunt destul de simple si pe intelesul tuturor, rulajul bonusului este unul acceptabil – doar de 3X pentru a putea fi retras, iar sumele maxime rambursate sunt chiar bune 2X100 pe saptamana X 4 saptamani = 800 ron/luna!

cod bonus netbet 200 ron

Sper sa nu aveti nevoie de aceasta promotie prea des si sa aveti cat mai multe bilete castigatoare la Netbet, iar daca totusi se intampla sa spuneti “iar am pierdut pariul la un singur meci” sa va aduceti aminte si sa solicitati rambursarea mizei!

Despre NetBet Romania

Netbet este un nume relativ nou pe piata noastra, insa unul foarte cunoscut si apreciat in tarile vestice din Europa. Oferta de bun venit consta intr-un bonus de pana la 200 RON care se acorda instant in contul de pariere imediat dupa primul depozit! De asemenea NetBet se remarca in mod deosebit prin numarul mare de promotii oferite siteurilor partenere.

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Orice pariu plasat in Liverpool – AS Roma are cota 10.0 Vei genera profit chiar daca pariul e pierzator Maine, incepand cu ora 21:45, se va desfasura prima mansa a semifinalei Champions League dintre Liverpool si AS Roma, doua echipe care nu sunt obisnuit...
AC Milan este cotata cu 10 contra ultimei clasate Benevento a stat pe ultimul loc intreg campionatul AC Milan vine dupa 4 remize, rezultate ce i-au pus capat sperantelor pentru un loc in Champions League. Acum “diavolii” au emotii si pentru un loc i...
Cota 9.00 pentru FCSB in deplasarea de la Constanta Viitorul Constanta vs FCSB se joaca sambata, 21 aprilie, ora 20:45 Drumul stelistilor spre un nou titlu in Liga I trece, in aceasta sambata, prin Constanta. Trupa antrenata de Nicolae Dica se afla in...