Salutari,

Despre UNIBET nu are rost sa spunem prea multe, stiti cu totii deja ca este printre cele mai bune case de pariuri online care opereaza in Romania la ora actuala! Cele mai mari cote si cele mai multe optiuni de pariere sunt aici de cele mai multe ori cu mult inaintea altor operatori.

Ce voiam sa va aduc in atentie este de ce , daca inca nu ai un cont UNIBET, TREBUIE sa deschizi unul chiar ASTAZI!

1. BONUS DE BUN VENIT 150 RON – Pariu fara risc

Primul pariu pe care il plasezi imediat dupa ce ai facut contul, in cazul in care este pierdut atunci Unibet iti va rambursa pana la 150 RON (50%) direct in contul tau de jucator.

bunvenit

2. CELE MAI MARI COTE SI OPTIUNI DE PARIERE

Astazi avem meciuri foarte interesante in Europa League, asa cum stiti UNIBET este campionul celor mai mari cote.

Cu peste 1400 de oferte la cele 8 meciuri si oferte speciale, UNIBET bate clar toata concurenta!

u1

u2

3. ROTIRI GRATUITE LA STARBURST

Doar pentru simplul fapt ca deschizi un cont, primesti 5 ROTIRI GRATUITE la mult indragitul joc STARBURST. Daca efectuezi si primul depozit atunci mai primesti inca 15 ROTIRI GRATUITE!

starburst

4. OFERTA SPECIALA PENTRU “EL CLASSICO”

In acest weekend avem mult asteptatul derby din Spania, iar cu ocazia acestui meci toti clientii UNIBET beneficiaza de rambursari de pariuri!

classico

5. EXCLUSIV PONTURI-BUNE!!! PARIU GRATUIT 50 RON!

Am pastrat la final ce este mai bun! Va spuneam ca astazi TREBUIE sa deschideti contul. De ce? Pentru ca maine toti clientii care au un cont vor primii GRATUIT un pariu de pana la 50 ron FARA RISC! Revenim maine cu detalii!

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Top agentii si case de pariuri autorizate 2017 Top agentii si case de pariuri autorizate 2017 Anul 2016 a fost decisiv pentru casele de pariuri online care au dorit sa-si continue activitatea in Romania, fiind obligate sa obtina licenta permanenta...
Miza rambursata daca se inscrie dupa minutul 88 Miza rambursata daca se inscrie dupa minutul 88O promotie menita a ne capta atentia vine de la casa de pariuri 888sport, promotie ce ofera o rambursare de pana la 100 lei. Rambursarea este valabi...
Program grupa H Champions League 2016 Program grupa H Champions League 2016   Ultima grupa a Champions League ar trebui sa aiba doua favorite clare la calificarea in primavara europeana. Este vorba despre Juventus si Sevilla, celelalte...