6 Aprilie 2013 este o dată scrisă cu litere de aur pentru crescătorii de cai din Marea Britanie, pentru că atunci are loc una din cele mai importante curse de cai din Anglia. Grand National, competiție cu o tradiție de aproape 200 de ani, se ține pe un select hipodrom de lângă Liverpool, constând dintr-o cursă de patru mile și 30 de obstacole.

Pentru a sărbători cum se cuvine acest eveniment, William Hill organizează în următoarele trei săptămâni tot felul de promoții speciale dedicate cursei Grand National, combinând pokerul cu pariurile sportive, experiența de joc cu noțiunile de gambling și pasiunea cu plăcerea.

Cei care vor avea de câștigat sunt jucătorii, deoarece ofertele pun în joc bani gheață și bilete de pariuri gratuite în patru formate distincte. Sunt peste 5.000 de lire sterline oferite, deci asigură-te că îți iei și tu partea din acest fond de premii.

 

Important: Pentru a putea participa, trebuie să te loghezi pe siteul William Hill cu datele tale și să dai „OPT IN” în promoție, accesând secțiunea „Promotions / Grand National”.

 

Turneu cu premii în pariuri gratuite de 1.000£

Cu doar cinci puncte WH, oricine poate să participe în 2 Aprilie într-un turneu exclusiv Grand National care are un fond de premii de 1.000£. Acest eveniment acordă primilor 150 de participanți bilete de pariuri gratuite de valori diferite, primul loc având la dispoziție un token de 75£, în timp ce locul 150 va lua un token de 2£.

Aceste tichete de pariuri pot fi folosite numai pe siteul William Hill, și numai în pariuri pe cursa Grand National. Dar când te gândești că favoritul în această cursă, calul „On His Own”, are o cotă de 9, un pariu banal de câteva lire, câștigat oricum pe gratis, poate să îți aducă o mică avere!

Acest freeroll se găsește în lobby-ul William Hill Poker, în tab-ul „WH Exclusive”.

Notă: pe siteul William Hill, în secțiunea de pariuri, la cursa Grand National, vei găsi și informații relevante despre fiecare cal înscris în competiție.

 

Puncte pentru pariuri gratuite

Nu numai în acel freeroll poți să câștigi pariuri gratuite Grand National. Dacă dorești, dai „OPT IN” după cum am spus mai sus și, apoi intri la mesele tale preferate de poker oferite de William Hill, unde începi să acumulezi puncte WH. Doar pentru asta, vei primi în schimb tichete de pariuri gratuite, în funcție de numărul punctelor câștigate în perioada 25 Martie – 2 Aprilie. Adică primești ceva în plus fără să faci nimic în plus față de alte ocazii!

 

Valoarea pariurilor gratuite acordate în funcție de numărul de puncte WH realizate:

Puncte NecesarePremiu
100 – 349 puncte WHToken pariu gratuit de 0,50£
350 – 999 puncte WHToken pariu gratuit de 1£
1.000 – 2.499 puncte WHToken pariu gratuit de 5£
Peste 2.500 puncte WHToken pariu gratuit de 10£

 

*Tokenurile nu sunt cumulative, îl vei primi pe cel de valoare mai mare.

 

3 zile de turnee Grand National cu 500£ adăugate în premii

Joacă poker în perioada Grand National și câștigi bani gheață suplimentari participând în turneele William Hill cu valoare adăugată. Buy-in-ul este de numai 0,50£+0,05£ și fiecare turneu are 500£ adăugate în fondul de premii. Gândește-te, fiecare fond de premii, în fiecare zi a promoției, este suplimentat cu 1.000 de buy-in-uri! +EV masiv.

În total, vor fi trei turnee de acest tip, deci vor fi 1.500£ adăugate în fondurile de premii. Iată detaliile evenimentelor în cauză:

 

Date de disputare: 4, 5, 6 Aprillie, ora 20:30 GMT

Buy-in: £0.50+£0.05

Fond de premii suplimentat cu 500£ per turneu (1.500£ în total)

Detalii: Format No Limit Hold’em, Rebuy/Add-on, 2.000 de fise la start

 

Evenimentele se găsesc în lobby-ul William Hill, tab-ul WH Exclusives.

 

Freeroll Grand National de 2.000£

Ca să încheie în stil mare promoția Grand National, William Hill găzduiește un freeroll de 2.000£ în data de 9 Aprilie (19:30 GMT). Sunt câteva condiții de calificare, dar acestea nu pot să ridice probleme nici unui jucător:

– Trebuie să plasezi un pariu single de 5£ sau mai mult pe o miză Grand National oferită la William Hill

– Trebuie să fi efectuat măcar un pariu sportiv pe alt eveneniment din ofertă de la 1 Martie până la data freerollului (de exemplu, pariezi pe un meci de fotbal orice și ai îndeplinit criteriul)

–  Contul tău William Hill Poker trebuie să fie creat înainte de 7 Aprilie 2013 (deschide unul acum și ai îndeplinit condiția)

Turneul poate fi găsit în lobby-ul William Hill, în secțiunea „WH Exclusive”. Jucătorii calificați vor primi un token de turneu în 8 Aprilie, cu o zi înainte de desfășurarea evenimentului freeroll.

 

 

Doar prin PokerMafia: 20$ pe gratis pentru noii jucători

Dacă nu ai încă un cont William Hill Poker, deschide-l prin acest link și nu uita să folosești codul promoțional PTO la înregistrare. Astfel, ai acces în Liga Freeroll de 4.000$, dar mai beneficiezi și de 20$ pe gratis, din partea PokerMafia, plus bonusul standard de la William Hill la prima depunere, 200% până la 2.000$!

Concret, faci un depozit de minim 20$, iar noi îți oferim încă 20$. Apoi, pe măsură ce faci puncte de loialitate jucând la mesele pe bani reali, eliberezi tranșele din bonusul standard de 200% în limita a 2.000$ oferit de William Hill.

Joacă acum!

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Top agentii si case de pariuri autorizate 2018 Top agentii si case de pariuri autorizate 2018 Anul trecut a fost unul linistit pe piata jocurilor de noroc din Romania, cele mai multe agentii aveau deja licenta permanenta dar lor li s-au mai alatu...
Miza rambursata daca se inscrie dupa minutul 88 Miza rambursata daca se inscrie dupa minutul 88O promotie menita a ne capta atentia vine de la casa de pariuri 888sport, promotie ce ofera o rambursare de pana la 100 lei. Rambursarea este valabi...
Program grupa H Champions League 2016 Program grupa H Champions League 2016   Ultima grupa a Champions League ar trebui sa aiba doua favorite clare la calificarea in primavara europeana. Este vorba despre Juventus si Sevilla, celelalte...