Incepe noul sezon fotbalistic cu super oferte la Unibet

Liga 1 deja a luat startul iar Ligue 1 va porni si ea la drum la finalul acestei saptamani intr-un nou sezon, dar nici celelalte mari campionate din Europa nu mai au mult pana sa-si dispute prima etapa.

Unibet este din nou cu un pas inaintea celorlalte case de pariuri si ofera cu ocazia noului sezon fotbalistit o lunga lista de premii.
unib
Cele mai importante premii constau in cate o excursie la meciuri din Europa. Marele castigator va putea vedea doua meciuri din Europa la alegere incluzand bani de calatorie, hotel si bilete la meci. Locul II va merge la un singur meci cu aceleasi conditii iar jucatorii care termina intre locurile 3-10 vor impartii €4000 cash. In afara de aceste mega premii Unibet va oferi €1000 pe saptamana timp de 4 saptamani consecutiv.

Cum poti participa?

Trebuie sa optezi la promotie si sa plasezi un pariu castigator de cel putin 5 RON pe orice meci de fotbal.

Click aici pentru a te inregistra la Unibet.

Vei intra apoi automat in concurs si vei colecta puncte pentru clasament. Competitia se va desfasura pe durata a 4 saptamani si primii 100 din clasament vor fi determinati folosind formula:
Untitled

De exemplu: pariezi 50 RON(10 euro) pe o tripla de 5.50 si castigi pariul. Rezultatul va fi 10(euro) x 3 x 5.50 = 165 – acesta va fi scorul saptamanii.

Astfel vei intra in clasamanetul saptamanii unde primii 10 vor impartii premii de €1000 si primii 100 vor primi puncte pentru UNIBET KICK-OFF. Clasamentul se poate vedea aici.

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Top agentii si case de pariuri autorizate 2017 Top agentii si case de pariuri autorizate 2017 Anul 2016 a fost decisiv pentru casele de pariuri online care au dorit sa-si continue activitatea in Romania, fiind obligate sa obtina licenta permanenta...
Miza rambursata daca se inscrie dupa minutul 88 Miza rambursata daca se inscrie dupa minutul 88O promotie menita a ne capta atentia vine de la casa de pariuri 888sport, promotie ce ofera o rambursare de pana la 100 lei. Rambursarea este valabi...
Program grupa H Champions League 2016 Program grupa H Champions League 2016   Ultima grupa a Champions League ar trebui sa aiba doua favorite clare la calificarea in primavara europeana. Este vorba despre Juventus si Sevilla, celelalte...