Castiga o excursie la Londra pentru meciul Arsenal vs Liverpool


Castiga o excursie la Londra pentru meciul Arsenal vs Liverpool

Probabil ca v-ati obisnuit cu aceste concursuri oferite de cea mai tare casa de pariuri din lume, Sportingbet te trimite in fiecare luna la un super meci din Europa. Luna asta daca joci „Shoot” poti ajunge la Londra pentru un derby ce se anunta a fi foarte incins intre Arsenal si Liverpool, 2 echipe in forma din Premier League.

Diferenta in acest moment intre cele 2 echipe este de doar 3 puncte, „tunarii” fiind pe locul 3 cu 54 de puncte in timp ce „cormoranii” ocupa pozitia a 5-a cu 51 de puncte. Cele 2 formatii duc o lupta stransa pentru un loc in Liga Campionilor, insa pentru aceste locuri de UCL se mai lupta si alte formatii de top precum Manchester United, Tottenham sau Southampton.

In partida tur dintre Liverpool si Arsenal am avut parte de o remiza cu goluri, 2-2, pentru Liverpool au marcat Coutinho si Skrtel iar de partea cealalta au punctat Debuchy & Giroud .

Cum poti castiga?

1. Daca nu ai un cont la Sportingbet da click AICI pentru a te inregistra

2. Deschide jocul Shoot

3. Joaca cel putin 40 ron

4. Colecteaza 1 bilet in tombola pentru fiecare 40 RON mizati

*Extragerea va avea loc pe 17 martie. Castigatorul va primi pretul pachetului pentru doua persoane. Colecteaza cat mai multe bilete in tombola pentru a-ti creste sansele de castig! Succes tuturor participantilor!

shoot-top-match