Cel mai mare operator de pariuri din Marea Britanie, William Hill îți oferă nu doar unele dintre cele mai bune cote pe evenimentele sportive ale planetei, ci și ocazia să îți asiguri veniturile de pe bilete chiar înainte ca meciurile pronosticate să se desfășoare, iar în unele cazuri, poți să recuperezi din banii pe care îi plasezi din când în când în pariuri pierzătoare.

Ce este „Cash In”?

 

Prin opțiunea „Cash In”, clienții au abilitatea să încaseze orice profit sau să recupereze o parte dintr-un pariu care nu merge bine, înainte ca deznodământul un pariu să fie stabilit. Pe cele mai multe din ofertele de fotbal, va fi disponibil înainte de startul unei partide.

De exemplu, plasezi 5€ pe un pariu combinat din trei rezultate, având cotele de 4, apoi 2,75 și 2,20. Primele două rezultate sunt câștigătoare și mai trebuie să aștepți un al treilea pentru a avea un bilet câștigător. În acest moment, prin „Cash In”, pariul tău poate fi revendicat ca și câștigător pentru un câștig de 50€, deci 45€ profit, fără să mai aștepți să vezi dacă ultimul rezultat ți-ar fi ieșit.

Opțiunea este disponibilă în noua secțiune „Open Bets”, sub selecțiile fiecărui pariu:

 

Pe anumite evenimente și sporturi, opțiunea de Cash In va fi disponibilă chiar și în timpul desfășurării evenimentelor. De exemplu, ai pariat că Man. U. bate în deplasare, dar devreme în meci, se întâmplă un eveniment imprevizibil, precum un cartonaș roșu pentru United. Evident, pariul tău devine extrem de nesigur. În acest moment, poți avea șansa să dai „Cash In”. Probabil că vei încasa o sumă cel mult egală cu cea mizată, dar în acest mod, poți să îți reduci pierderile într-un mod consistent pe termen lung.

Opțiunea „Cash In” nu este disponibilă în cazul pariurilor gratuite de la William Hill (free bets), sau în cazul în care pariul tău în bani te califică pentru un viitor pariu gratuit.

 

Succes la pariuri!

 

William Hill Sports

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Top agentii si case de pariuri autorizate 2017 Top agentii si case de pariuri autorizate 2017 Anul 2016 a fost decisiv pentru casele de pariuri online care au dorit sa-si continue activitatea in Romania, fiind obligate sa obtina licenta permanenta...
Miza rambursata daca se inscrie dupa minutul 88 Miza rambursata daca se inscrie dupa minutul 88O promotie menita a ne capta atentia vine de la casa de pariuri 888sport, promotie ce ofera o rambursare de pana la 100 lei. Rambursarea este valabi...
Program grupa H Champions League 2016 Program grupa H Champions League 2016   Ultima grupa a Champions League ar trebui sa aiba doua favorite clare la calificarea in primavara europeana. Este vorba despre Juventus si Sevilla, celelalte...