Inca lucram pentru a obtine o oferta mai buna din partea acestei agentii. Intre timp foloseste butonul de inregistrare de mai sus pentru a te inscrie la o alta casa online foarte buna.

Introducere

Casa Pariurilor este o alta agentie de pariuri care si-a extins activitatea in domeniul online incepand cu anul 2015. Inceputurile agentiei sunt in Croatia, acolo unde functioneaza sub denumirea ,,HATTRICK-PSK”. Din august 2016 Casa Pariurilor detine licenta definitiva cu numarul L1160652W000306 emisa de Comisia de supraveghere a ONJN.

Agentia detine peste 750 de agentii stradale pe intreg teritoriul Romaniei, fiind unul dintre cei mai mari operatori din tara. Extinderea in domeniul online a fost mai usoara pentru aceasta casa de pariuri intrucat a beneficiat de platforma din Croatia, psk.hr, pe care a tradus-o si optimizat pentru tara noastra. Asa se si explica de ce platforma online este apropiata ca stabilitate si eficienta de agentiile consacrate.

De ce aici

 • Oferta generoasa de pariuri pre-meci si live.
 • Aplicatie de mobil disponibila pentru Android si IOS.De ce aici
 • Prezentarea statisticilor pre-meci pentru toate evenimentele din oferta.
 • Posibilitatea de a paria la loterii internationale.
 • Oferta de evenimente din mai multe ligi inferioare din sporturile populare.

Servicii

 • Accesibilitate facila la evenimentele dorite.
 • Deschiderea unui cont se face cu usurinta.Servicii
 • Pariurile live sunt organizare pe sporturi si competitii.
 • Functie de cautare a evenimentelor sportive.
 • Procesarea rapida a retragerilor prin portofelul electronic Skrill.

Extra

 • Posibilitatea de a vizualiza doar oferta pre-live din ziua respectiva.
 • Serviciu de streaming live fara obligatia de a detine bani in cont.Extra
 • Cote mai mari pe rezultat final (1×2).
 • Depuneri si retrageri prin agentiile terestre.
 • Nu se percep comisioane la depuneri si retrageri.

Cum te inregistrezi

Este foarte usor sa-ti deschizi un cont la Casa Pariurilor. Pentru aceasta este necesar sa dai click pe butonul ,,INREGISTRARE” din coltul din dreapta sus al paginii principale. Se deschide o fereastra in care trebuie sa completezi numele de utilizator, parola, adresa de email, prenume, nume, data nasterii, CNP-UL,  tara, orasul de domiciliu, adresa, codul postal, numarul de telefon. Pentru a incheia procesul de inregistrare este obligatoriu sa confirmati ca aveti peste 18 ani si ca sunteti de acord cu ,,Termenii si Conditiile’’ stabilite de Casa Pariurilor. Un click pe butonul ,,INREGISTRARE” din subsolul formularului si sunteti client al acestui site.

Verificarea identitatii titularului contului se face prin trimiterea unei copii dupa un act de identitate, buletin de identitate, carte de identitate, pasaport, la adresa support@casapariurilor.ro. Experienta mi-a confirmat ca pentru un proces cat mai rapid este bine ca verificarea identitatii sa se faca imediat dupa deschiderea contului si inainte de a efectua prima depunere.

Bonus de Bun-Venit

Aceasta casa de pariuri nu ofera bonus de bun venit jucatorilor care se inregistreaza.

Promotii principale

La Casa Pariurilor nu gasim promotii permanente. Ocazional ofera insa bonusuri fara depunere care trebuie rulate o singura data pentru a putea efectua o retragere..

 

Optiuni de pariere si acoperire sportiva

Oferta de pariere este una redusa la Casa Pariurilor. Pentru pariuri pre-meci aceasta casa de pariuri afiseaza evenimente din 11 sporturi, ceea ce este foarte putin in comparatie cu agentiile care functioneaza doar in mediul online.

Oferta din fotbal este una destul de saraca in conditiile in care pentru evenimentele din campionatele sau competitiile de top ni se ofera 40-50 de variante in timp ce la alte agentii avem si peste 200 de variante. Totusi ni se ofera evenimente dintr-un mare numar de competitii. Cotele pentru aceste evenimente sunt destul de mari, in special pentru selectiile din piata ,,rezultat final”. Lipsesc pariurile pe cartonase, cornere, marcatori si handicapurile asiatice.

In ceea ce priveste celelalte sporturi, numarul de variante de pariere oferit este extrem de mic.

Nici la pariurile live Casa Pariurilor nu sta tocmai bine. Am evaluat oferta prin comparatie cu una dintre agentiile online bine cotate si am constat ca numarul de evenimente din oferta Casa Pariurilor este putin peste jumatate din numarul evenimentelor afisate de concurenta. Daca la Casa Pariurilor avem intre 17 si 22 de variante de pariere la evenimentele live din tenis, la cealalta agentie erau disponibile intre 28 si 38 de variante de a paria.

La Casa Pariurilor putem paria pe curse de caini, curse virtuale de caini si de cai, Lucky six si in curand pe curse virtuale de motociclete. De asemenea putem paria la cele mai populare loterii internationale: Grecia Kino. Win for Life Italia, New York Pick 10, rezultatele putand fi consultate pe pagina cu acelasi nume.

Interfata si biletul de pariuri

Interfata este una bine structurata, care permite accesul cu usurinta in sectiunile dorite. Poti ajunge la evenimentul vizat, fie din coloana din stanga unde sunt organizate evenimentele pe sporturi, fie utilizand functia de cautare. De asemenea evenimentele sunt adunate si pe zile, avand optiunea de a consulta si pe acelea care vor avea loc in urmatoarele 3 ore.

Construirea unui bilet se face prin adaugarea selectiilor dorite prin simpla apasare pe cota acestora,. Pe masura ce adaugam selectii se actualizeaza cota totala. Daca dorim sa plasam un bilet simplu, apasam pe tab-ul ,,SIMPLU”, adaugam cota si apasam pe butonul ,,TRIMITETI”. Daca dorim sa plasam un bilet in sistem, apasam tab-ul ,,SISTEM”, alegem sistemul in care vrem sa jucam, completam miza si apasam ,,TRIMITETI”. Miza in cazul biletului in sistem este miza totala pe care vrem sa o platim (nu se inmulteste cu numarul de combinatii). Daca vrem sa alegem unul sau mai multe meciuri fixe la combinatii, mutam cursorul pe evenimentul vizat si bifam pictograma ,,FIX” care apare.

Miza minima pentru a crea un bilet la Casa Pariurilor este de 2 ron, atat pentru biletele simple cat si pentru cele combinate.

Disponibilitate pe mobil

Casa Pariurilor a dezvoltat o aplicatie de mobil, aplicatie ce poate fi accesata de pe un device de ruleaza Android, dar si de pe IOS. In mod surprinzator aplicatia de mobil are mai multe sporturi in oferta decat site-ul pentru PC. Aceasta aplicatie permite jucatorului sa consulte statistici, echipele de start si istoricul confruntarilor directe dintre combatantele evenimentului vizat.

Poti de asemenea sa folosesti aplicatia ca sa gasesti cea mai apropiata agentie terestra, dar si ca sa primesti informatii despre un bilet plasat offline, pe masura ce selectiile acestuia sunt decise. Pentru a beneficia de aceasta facilitate trebuie sa scanezi codul QR al biletului.

Transmisiuni Live

Serviciul de streaming al acestei case de pariuri nu are o acoperire prea mare, el oferind transmisiuni din  Ligue 1, Primeira Liga, Liga Campionilor Asiei, volei si volei pe plaja. Cum usor se poate intui, acest serviciu nu are calitatea serviciilor oferite de casele de top, dar este un plus in conditiiile in care sunt si case consacrate care nu au disponibil un astfel de serviciu. Un atu al serviciului Casa Pariurilor Live Video este faptul ca acesta poate fi accesat in mod gratuit, fara a fi nevoie sa detii sume in balanta de joc.

Suport tehnic

Un minus pentru aceasta casa de pariuri este faptul ca nu pune la dispozitia clientilor un serviciu de Live Chat. Poti contacta operatorii sau staff-ul prin urmatoarele metode:

 • Email – pe adresa office@casapariurilor.ro – in general raspunsul il primesti in aceeasi zi.
 • Fax – 021 232 10 49
 • Telefon – 021 232 10 48 – este varianta recomandata de a intra in contact cu reprezentantii site-ului.
 • Prin posta – adresa: Str. Negoiu nr. 12, Bucuresti, Sector 3, biroul nr.20, cod postal 031126.

Personal, nu am gasit informatii despre orarul acestor servicii.

Concluzii

Desi are multe dintre problemele agentiilor care si-au extins activitatea din domeniul pariurilor si in mediul online, putem spune despre platforma Casa Pariurilor ca este poate cea mai stabila dintre acestea, dar in mod cert este cea mai bine organizata.

Ca si minusuri pentru aceasta platforma putem mentiona lista scurta a sporturilor din care ne sunt oferite evenimente, variante de pariu similare cu cele caracteristice caselor terestre, oferta redusa de pariuri live.

Agentia are si unele plusuri de luat in seama: serviciul de streaming live gratuit, aplicatia pentru mobile destul de eficienta, cea mai buna oferta loto din piata, similara cu a Superbet, dar si posibilitatea de a testa jocurile(varianta demo).

Desi nu ofera bonus de inregistrare si nici promotii, de-a lungul timpului agentia a surprins cu unele bonusuri fara depunere, cu conditia de a rula bonusul o singura data, fara restrictii de cote, pentru a-l putea transforma in bani reali. Cum asemenea bonusuri nu sunt oferite de alte case de pariuri, cred ca merita facut cont in speranta ca am putea beneficia de un astfel de bonus.

Încasează