Promotii si bonusuri la pariuri online pentru Steaua - Dinamo


Promotii si bonusuri la pariuri online pentru Steaua – Dinamo

Spunem adio ultimului Derby de Romania din acest sezon cu doua oferte foarte interesante lansate de Sportingbet si Netbet dar si cu o transmisie LIVE online la cea mai buna calitate oferita de Unibet TV.

1. SPORTINGBET: pariu fara risc + 60 RON bonus

Deschide chiar astazi un cont la Sportingbet, fa primul depozit de minim 40 RON si primesti un pariu 100% fara risc ce poate ajunge la 200 RON plus 60 RON din partea noastra pentru a paria pe etapele intermediare din Italia, Spania si Anglia dar bineinteles si pe marele derby Steaua – Dinamo. Afla toate detaliile ofertei si aplica pentru ea daca te intereseaza dand click aici.

OFERTA EXCLUSIVA: Depui 40 RON si primesti 60 RON bonus

2. NETBET: 50 RON pentru un cartonas rosu

Fa un pariu simplu de tip 1×2 pe una dintre semifinalele Cupei Romaniei de minim 50 RON iar daca se da un cartonas rosu in partida pe care ai pariat Netbet isi da 50 RON sub forma de bonus. Daca in ambele meciuri se va acorda cel putin un cartonas rosu si ai pariat 50 RON pe fiecare, Netbet iti cumuleaza castigurile si te premiaza cu 100 RON BONUS. Pentru a te califica la promotie intra in contul tau si apoi acceseaza butonul de sadasdas.

Promotii si bonusuri la pariuri online pentru Steaua - Dinamo

3. UNIBET: vezi meciul in online

Din ce in ce mai multa lume prefera sa urmareasca meciurile preferate in online, fie ca nu pot avea acces la un televizor sau ca vor sa parieze rapid si sa fie atenti la desfasurarea evenimentelor. La UNIBET TV poti urmari derby-ul Steaua – Dinamo din mansa secunda a Cupei Romaniei de la ora 21:30, la cea mai buna calitate, fara intreruperi si cu posibilitatea de a paria pe sute de optiuni LIVE.

Promotii si bonusuri la pariuri online pentru Steaua - Dinamo