Profita de ultimele meciuri din sferturi cu bonusul exclusiv: depui 40 RON si pariezi cu 100 RON


Profita de ultimele meciuri din sferturi cu bonusul exclusiv: depui 40 RON si pariezi cu 100 RON

Saptamana asta aflam echipele calificate in semifinalele Champions League respectiv Europa League, nimic nu e decis dupa prima mansa, in ambele competitii au fost rezultate stranse: PSG a remizat cu City, Real a pierdut in deplasare dar are forta de a intoarce scorul, Barcelona desi s-a impus la Madrid a aratat slabiciuni in ultimele meciuri si Atletico le poate specula, iar Bayern are un avantaj minim de 1-0 luat la Munchen, mai are de muncit pana se se vada calificata. In UEL am avut parte de mai multe goluri decat ne-am fi asteptat in toate cele 4 sferturi s-a marcat la ambele porti, Sahtior si Sevilla par cele mai aproape de faza urmatoare pentru ca au reusit sa se impuna in deplasare si au marcat de 2 ori.

Profita de ultimele meciuri din sferturi cu bonusul exclusiv: depui 40 RON si pariezi cu 100 RON

Profita de aceste meciuri si nu numai cu oferta noastra exclusiva, daca iti deschizi un cont la Sportingbet prin Ponturi-bune si faci un depozit minim primesti un pariu 100% gratuit de pana la 200 RON + 60 RON bonus.

Bonus standard la Sportingbet: primul pariu plasat este 100% fara risc in limita a 200 RON

Promotie exclusiva Ponturi Bune: la primul depozit de minim 40 RON primesti inca 60 RON bonus

Numarul bonusurilor disponibile: NELIMITAT

Termen limita pentru a cere bonusul exclusiv: vineri, 15.04.2016, ora 08:00

Termeni si conditii: Oferta este valabila doar clientilor noi care si-au deschis un cont din legaturile afisate pe Ponturi-Bune.ro

Cum aplic pentru bonus

  1. Deschide un cont la Sportingbet de aici sau de pe orice link/banner aflat pe site-ul nostru
  2. Fa un depozit minim (40 ron sau mai mult)
  3. Completeaza formularul de mai jos cu datele tale personale (cel mai important este ID-ul de utilizator, vezi aici unde il gasesti)
  4. Vineri (15.04) vei primi 60 RON in contul tau. Bonusul exclusiv trebuie rulat de 5 ori pe cote de 1.50 sau mai mari inainte de a putea fi retras.