Bonus exclusiv doar astazi la Sportingbet: depui 40 RON si pariezi cu 100 RON


Bonus exclusiv doar astazi la Sportingbet: depui 40 RON si pariezi cu 100 RON

Sferturile Europa League ne aduce un duel fabulos intre Dortmund si Liverpool – Klopp, tehnicianul „cormoranilor” revine la fosta sa echipa cu care a reusit sa castige 2 titluri in Bundesliga si a ajuns in finala Champions League. Spaniolii sunt siguri ca vor avea cel putin o echipa in semifinalele competitiei, Bilbao si Sevilla se vor intalni pe „San Mamés” de la ora 22:05. Echipa lui Mircea Lucescu se asteapta la o dubla extrem de dificila cu Braga, o formatie ce se descurca bine pe teren propriu, dar experienta Sahtiorului in cupele europene ar trebui sa-si spuna cuvantul. Villarreal este marea favorita a zilei, pentru ca intalneste surpriza Sparta Praga, cehii au eliminat nume grele pana acum.

OFERTA EXCLUSIVA: Depui 40 RON si primesti 60 RON bonus

Doar astazi clientii care isi deschid un cont nou la Sportingbet prin Ponturi-bune.ro primesc un bonus de 60 RON la un depozit de minim 40 RON. Pe langa aceasta oferta exclusiva primiti si un pariu 100% fara risc de pana la 200 RON.

Bonus standard la Sportingbet: primul pariu plasat este 100% fara risc in limita a 200 RON

Promotie exclusiva Ponturi Bune: la primul depozit de minim 40 RON primesti inca 60 RON bonus

Numarul bonusurilor disponibile: NELIMITAT

Termen limita pentru a cere bonusul exclusiv: vineri, 8.04.2016, ora 08:00

Termeni si conditii: Oferta este valabila doar clientilor noi care si-au deschis un cont din legaturile afisate pe Ponturi-Bune.ro

Cum aplic pentru bonus

  1. Deschide un cont la Sportingbet de aici sau de pe orice link/banner aflat pe site-ul nostru
  2. Fa un depozit minim (40 ron sau mai mult)
  3. Completeaza formularul de mai jos cu datele tale personale (cel mai important este ID-ul de utilizator, vezi aici unde il gasesti)
  4. Vineri (8.04) vei primi 60 RON in contul tau. Bonusul exclusiv trebuie rulat de 5 ori pe cote de 1.50 sau mai mari inainte de a putea fi retras.