Salutari si Craciun Fericit!

In aceasta seara, cei care sunt cu adevarat pasionati de baschet au un motiv de bucurie maxima: sunt programate super meciuri si in plus se pot urmarii in direct la Dolce.

Si ca spectacolul sa fie total trebuie sa aruncam si cativa lei pe 2-3 meciuri doar ca sa le urmarim la intensitate maxima.

Am vazut pe facebook-ul nostru urmatorul bilet care mi s-a parut destul de interesant si pe care cred ca o sa il joc si eu:

biletul zilei - ponturi nbaSelectia contine 3 pronosticuri din NBA : Warriors nu bat la mai mult de 11 puncte, OKC nu bat la mai mult de 13 puncte si Spurs marcheaza minim 105 puncte. Miza este de 100 Ron pentru un castig de 437, biletul este jucat la casa de pariuri online de top Sportingbet.

In mare sunt recomandarile postate de Vlad in articolul sau despre ponturile si pronosticurile din NBA. Poti citii articolul aici.

Craciun fericit inca o data si spor la bilete daca pariati in NBA!

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

PONTURI Australian Open – Halep în turul III PONTURI Australian Open - Halep în turul III 19.01.2018Australian Open 🇦🇺 rămâne un "vis interzis" pentru două din sfert-finalistele de anul trecut - iberica Garbine Muguruza-Blanco (eliminată ...
Biletul de weekend – Claudiu Hood Biletul de weekend - 20-21 Ianuarie 2018! Format din 5 evenimente dragi prieteni! Avem o cotă totală 5,06 ce în opinia mea are șanse de reușită destul de mari! Vă recomand să profitați Li...
PONTURI Australian Open – Rafa spre “optimi” PONTURI Australian Open - Rafa spre "optimi" 19.01.2018Australian Open 🇦🇺 a "sărăcit" astăzi de câțiva dintre favoriți printre care americanul Sam Querrey (învins de Marton Fucsovics), ibericul...