Salutari si Craciun Fericit!

In aceasta seara, cei care sunt cu adevarat pasionati de baschet au un motiv de bucurie maxima: sunt programate super meciuri si in plus se pot urmarii in direct la Dolce.

Si ca spectacolul sa fie total trebuie sa aruncam si cativa lei pe 2-3 meciuri doar ca sa le urmarim la intensitate maxima.

Am vazut pe facebook-ul nostru urmatorul bilet care mi s-a parut destul de interesant si pe care cred ca o sa il joc si eu:

biletul zilei - ponturi nbaSelectia contine 3 pronosticuri din NBA : Warriors nu bat la mai mult de 11 puncte, OKC nu bat la mai mult de 13 puncte si Spurs marcheaza minim 105 puncte. Miza este de 100 Ron pentru un castig de 437, biletul este jucat la casa de pariuri online de top Sportingbet.

In mare sunt recomandarile postate de Vlad in articolul sau despre ponturile si pronosticurile din NBA. Poti citii articolul aici.

Craciun fericit inca o data si spor la bilete daca pariati in NBA!

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Lista de recomandări – 23-04-2018 – Claudiu Hood Lista de recomandări - 23 Aprilie 2018! 20 pronosticuri redactate cronologic precum v-am obișnuit  în ultimii 13 ani! Meciuri ce se dispută între 15 30 și 23 45!  Evenimentele sunt însoți...
Lista de recomandări GG – 21-04-2018 – Claudiu Hood Lista de recomandări – GG – 21-22 Aprilie!  10  evenimente redactate în ordine cronologică precum v-am obișnuit în ultimii ani!  Sunt însoțite de pronostic atât în română cât și în engleză! ...
Lista de recomandări – Gol marcat în ambele reprize – 21-04-2018 – Claudiu Hood Lista de recomandări - Gol marcat în ambele reprize - 21-22 Aprilie!  10  evenimente redactate în ordine cronologică precum v-am obișnuit în ultimii ani!  Sunt însoțite de pronostic atât în ...