Thiem ori Goffin în semifinalele ATP Finals?!


Thiem ori Goffin în semifinalele ATP Finals?!

  • Salutare iubitori ai „sportului alb”, ieri am avut parte de evoluții surprinzător de bune din partea celor considerați „outsideri” – trei din cele patru meciuri au avut nevoie de set decisiv pentru a le cunoaște deznodământul.
  • Roger Federer a terminat (fără prea mari emoții) „Grupa Boris Becker” cu victorii pe linie dupa ce l-a învins pe croatul Marin Cilic (6-7 6-4 6-1), rezultatul surpriză venind din partea americanului Jack Sock – cel care a prins în extremis un loc la Turneul Campionilor! Alexander Zverev (actualmente numărul trei mondial) pornea destul de clar cu prima șansă, doar că europeanul a cedat fizic și psihic pe finalul setului decisiv (4-6 6-1 4-6).
  • Horia Tecău & Jean-Julien Rojer au terminat turneul cu o înfrângere, deși evoluțiile celor doi (per total) nu au fost chiar slabe! Cu toate astea nu au putut face față echipei formate din americanul Ryan Harrison și neo-zeelandezul Michael Venus (3-6 6-7), chiar dacă aceștia erau deja calificați din punct de vedere matematic în semifinale.
  • Henri Kontinen & John Peers (campionii en-titre) au prins locul doi în „Grupa Eltingh / Haarh” după succesul obținut (mai greu decât ne-am fi așteptat) în fața „rezervelor” Raven Klaasen & Rajeev Ram (2-6 6-1 10-8).
  • Dominic Thiem vs. David Goffin este cel mai interesant duel al zilei de vineri, deoarece învingătorul va juca împotriva lui FedEx în penultimul act al competiției! Ambii au avut evoluții oscilante până acum și este foarte greu de anticipat ce se va întâmpla, cine va sta mai bine din punct de vedere fizic sau psihic. Deși austriacul este dat favorit de mai toate casele de pariuri și se mizează intens pe el, belgianul are de partea lui experiența și avantajul moral (s-a impus în ambele meciuri directe din sezonul regulat și conduce la general cu scorul de 7 vs. 3).
  • Pablo Carreno-Busta vs. Grigor Dimitrov este doar un meci pentru palmares, deoarece bulgarul nu mai poate pierde primul loc în „Grupa Pete Sampras” și are deja programat un duel interesant în semifinale cu americanul Jack Sock! Chiar și așa, cel supranumit „Baby-Fed” (stil asemănător de joc cu al lui Federer) are de luat o revanșă în fața ibericului, după ce acesta i-a administrat un sec 3-0 la seturi în sezonul regulat pe zgura de la Roland Garros.

  • DEPARTAJARE CLASAMENT FINAL » primul criteriu este cel mai mare număr de victorii, al doilea criteriu va fi rezultatul meciului direct, iar al treilea criteriu va fi numărul de seturi câștigate – numărul de game-uri câștigate – iar în ultimă fază dacă și după aceste criterii va fi egalitate perfectă se vor lua în calcul locurile participanților din clasament la startul competiției! Foarte mare atenție cum vă faceți calculele pe parcurs.
  • Campion en-titre la simplu (Andy Murray ??), la dublu (Henri Kontinen & John Peers).
  • ATP Finals (1,500 puncte pentru campionul neînvins), 8.000.000 $ (premii totale).
  • Roger Federer @ 1,40 | Grigor Dimitrov @ 5,50 | Jack Sock @ 9,00 | Dominic Thiem @ 18,00 | David Goffin @ 25,00 (cotele pentru câștigarea turneului).

🙂

SIMPLU

ATP – SIMPLU: Finals – Londra (Lume), suprafață dură (sală)
16:00 Thiem Dominic ??
 total peste 21,5 game-uri în meci
@ 1,50 la Betano
Goffin David ??
22:00 Carreno-Busta Pablo ??
 TIE-BREAK în meci ? – NU –
@ 1,50 la Betano
Dimitrov Grigor ??

🙂

DUBLU

ATP – DUBLU: Finals – Londra (Lume), suprafață dură (sală)
14:00 ?? Bryan B. / Bryan M. ??
 victorie pentru Bryan B. / Bryan M.
@ 1,68 la Unibet
?? Marach O. / Pavic M. ??
19:45 ?? Kubot L. / Melo M. ??
 total peste 21,5 game-uri în meci
@ 1,87 la Betano
?? Murray J. / Soares B. ??