Sydu propune un bilet de încredere puțin mai ridicată

Salutare,

Sydu este plecat astazi si nu a putut posta acest bilet, motiv pentru va voi prezenta succint analiza sa a biletului:

Sydu propune un bilet de încredere puțin mai ridicată

Chelsea:

  • Sydu mi-a transmis ca are mare incredere in revenirea de forma astazi, a echipei de pe Stamford Bridge. Acesta este de parere ca Jose Mourinho isi va arata clasa si calitatile si Chelsea va triumfa.
  • Pozitia din clasament este una nemeritata si Chelsea nu poate ramane aproape de zona retrogradarii la nesfarsit, avand mare nevoie sa castige asemenea meciuri precum cel cu Norwich.
  • Nu in ultimul rand, Norwich este o echipa foarte slaba in ceea ce priveste deplasarile si Chelsea va fi impinsa de la spate de catre fanii de pe Stamford Bridge, toate aceste aspecte indicand catre o victorie a baietilor lui Mourinho.

Schimbari Italia:

  • Dupa cum stiti, Sydu este foarte increzator in acest tip de pariuri si spune ca toti urmaritorii sai “stiu ce inseamna over la schimbari in Italia” si cat de profitabila a fost aceasta strategie pana acum.
  • De asemenea, sa nu uitam ca niciodata nu am pierdut pe asemenea pariuri la meciurile din Serie A!

Eu unul va doresc la toti multa bafta pentru toate pariurile plasate astazi si in special lui Sydu si urmaritorilor sai cu acest bilet de incredere ridicata!

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Ponturi Tenis Nadal – Cilic – Australian Open Serviciul lui Cilic nu va functiona si impotriva lui Rafa Marti dimineata, de la ora 10:00, avem partida Nadal - Cilic, din sferturile de finala ale turneului de la Australian Open. Ca de obicei in m...
Biletul zilei 22-01-2018 – Claudiu Hood Biletul zilei ITG - Netbet - 22 Ianuarie 2018! Etapa 2 a - Cotă 4.00! Format din 4 evenimente cu start la ora 21 00! Pentru cei ce nu au observat, ieri am decis ca  biletul zilei să fie r...
Lista de recomandări – 22-01-2018 – Claudiu Hood Lista de recomandări - 22-01-2018! 15 pronosticuri oferite - redactate cronologic precum v-am obișnuit în ultimii ani!  Evenimentele sunt însoțite de pronostic atât în română cât și în engle...