Sydu propune un bilet de încredere puțin mai ridicată

Salutare,

Sydu este plecat astazi si nu a putut posta acest bilet, motiv pentru va voi prezenta succint analiza sa a biletului:

Sydu propune un bilet de încredere puțin mai ridicată

Chelsea:

  • Sydu mi-a transmis ca are mare incredere in revenirea de forma astazi, a echipei de pe Stamford Bridge. Acesta este de parere ca Jose Mourinho isi va arata clasa si calitatile si Chelsea va triumfa.
  • Pozitia din clasament este una nemeritata si Chelsea nu poate ramane aproape de zona retrogradarii la nesfarsit, avand mare nevoie sa castige asemenea meciuri precum cel cu Norwich.
  • Nu in ultimul rand, Norwich este o echipa foarte slaba in ceea ce priveste deplasarile si Chelsea va fi impinsa de la spate de catre fanii de pe Stamford Bridge, toate aceste aspecte indicand catre o victorie a baietilor lui Mourinho.

Schimbari Italia:

  • Dupa cum stiti, Sydu este foarte increzator in acest tip de pariuri si spune ca toti urmaritorii sai “stiu ce inseamna over la schimbari in Italia” si cat de profitabila a fost aceasta strategie pana acum.
  • De asemenea, sa nu uitam ca niciodata nu am pierdut pe asemenea pariuri la meciurile din Serie A!

Eu unul va doresc la toti multa bafta pentru toate pariurile plasate astazi si in special lui Sydu si urmaritorilor sai cu acest bilet de incredere ridicata!

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Biletul zilei – 19-11-2017 – Claudiu Hood Biletul zilei 19-11-2017 Vă invit să citiți cele redactate în cadrul evenimentelor menționate mai jos! 3 evenimente în care îmi pun baza în ceea ce privește oferta zilei! Biletul zilei 18...
Ponturi fotbal Dinamo Bucureşti – CFR Cluj – Liga 1 Betano 19 noiembrie 2017, Bucureşti, Stadion: "Dinamo", ora: 20:45 (Liga 1 Betano - Etapa 18 - TelekomSport & DigiSport)Palmares cu Dinamo gazdă: 22 jocuri - 13 victorii Dinamo - 2 remize - 7 v...
Federer – Goffin | Dimitrov – Sock @ SEMIFINALE ATP Finals Federer - Goffin | Dimitrov - Sock @ SEMIFINALE ATP FinalsIeri am avut parte de o nouă zi ușor ciudată la "Turneul Campionilor". Un meci care se cerea a fi de "care-pe-care" pentru un loc în sem...