Biletul zilei

Spania vs Franța - Pariuri speciale

Marți, 9 iulie 2024, de la ora 22:00, Spania ș Franța vor fi rivale în prima semifinală de la Euro 2024. Cu această ocazie, casele de pariuri s-au pregătit din plin, având o ofertă bogată, unde se regăsesc și sute de pariuri speciale. Iată ce pariuri deosebite găsești pentru Spania - Franța:


Spania și Franța s-au calificat diferit în penultimul act al turneului final, iar dacă mă raportez la cum au pus problema în plan ofensiv, atunci ibericii ar trebui să se impună lejer. Pe de altă parte, Franța este recunoscută pentru mobilizarea ei exemplară în meciurile tari, cum a făcut-o și în compania Portugaliei, în sferturi.

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Alvaro Morata, Lamine Yamal, Kylian MBappe și Antoine Griezmann – să aibă minimum 1 șut pe poartă fiecare – cotă 10.00 la Betfair

Spania nu a dat înapoi în plan ofensiv și mereu și-a impus punctul de vedere, iar asta reiese prin victorii obținute și în care a reușit mereu să înscrie. Ce e drept, s-a apărat bine și Franța nu excelează în plan ofensiv, însă acum ambele au nevoie de cei mai buni jucători ai lor în plan ofensiv. Indiferent de modul cum va decurge jocul, Alvaro Morata, Lamine Yamal, Kylian Mbappe și Antoine Griezmann vor încerca să amenințe poarta adversă.

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum

Ngolo Kante va avea peste 1,5 deposedări & Aurelian Tcouameni va avea peste 1,5 deposedări, cotă 1.55 la Superbet

Din nenumăratele superparuri pregătite de Superbet pentru meciul de la Munchen, m-am oprit asupra unuia în cotă 1.55 și care se axează pe numărul de deposedări făcute de Ngolo Kante și Aurelian Tchouameni. Sunt amândoi jucători care știu să se apere, au arătat lucrul acesta.

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Marchează oricând sau oferă o pasă de gol – Nico Williams, cotă 3.15 la Betano

Nico Williams este un jucător activ al Spaniei și care a reușit să înscrie un gol în victoria cu 4-1 asupra Georgiei. Se implică activ în atacurile purtate de echipa lui, având și o pasă de gol.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri