Am facut eu o promisiune ca nu mai pun pe meciurile lui Bulls, insa profitul de la Mures imi permite sa joc aici un nou value pe care il vad la noapte.

E vorba de meciul dintre Memphis Grizzlies si Chicago Bulls, meci disputat in United Center din Chicago.

La fel ca la Mures, o sa expun cateva argumente pentru care cred ca Bulls are o sansa foarte, foarte mare aici, raportat la cota cu care e tratata.

1. E drept, Bulls a jucat cam prost sezonul asta pe teren propriu, insa sa ne gandim la faptul ca Memphis nu e in cea mai buna forma ATS  ( in ideea in care in ultimele 6 meciuri in care a fost favorita nu a acoperit handicapul ) si vine dupa victoria de la Pelicans, cand dupa o prima repriza buna, a 2-a a fost de toata jena..

2. Bulls a pierdut cu Spurs la 13 puncte. Ok. Si ce? Bulls e short-handed in momentul de fata, fara Rose si Butler. Insa sa ne gandim faptul ca ambele echipe sunt puternice acolo in spatiul de 3 secunde : Noah – Gasol vs Gasol-Randolph.

3. Duelul fratilor. Gasol vs Gasol. Avantaj Pau. Mai experimentat, mai finut. Forta e la Marc, insa finetea e la Pau.

4. E imposibil sa ii dai chiar o asa cota lui Bulls in momentul in care Chicago ii are in componenta pe Brooks, Dunleavy, Mirotic, Gasol, Noah, Snell si un Moore excelent de pe banca, nu poti sa-i dai chiar asa cota lui Bulls.

chib

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Biletul zilei din fotbal 19 NOIEMBRIE de la Gabriel Salutare prieteni, aici Gabriel-Danut Alexe!Dupa ce am analizat oferta de astazi m-am decis sa va ofer acest bilet interesant, cota 8, pe care il puteti plasa asa sau il puteti modifica dupa bunul...
Dimitrov – Goffin | FINALA Turneul Campionilor Dimitrov - Goffin | FINALA Turneul Campionilor"Turneul Campionilor" a ajuns la FINAL! Secolul XXI ne-a scos în față doar trei tenismeni care au reușit să câștige această prestigioasă competiție ...
Biletul zilei – 19-11-2017 – Claudiu Hood Biletul zilei 19-11-2017 Vă invit să citiți cele redactate în cadrul evenimentelor menționate mai jos! 3 evenimente în care îmi pun baza în ceea ce privește oferta zilei! Biletul zilei 18...