Proiect Curry : Drumul spre 6000 de lei - Partea 1


Nu stiu daca imi ajung banii.

Nu am bani de gaz, curent.

Da’ nu-i bai, ma duc, bag un bilet si imi scot gaura si rezolv problemele. Nu..

Pariurile sunt un joc de noroc. Simplu. Pui cat iti permiti si atat. Spun asta pentru ca de atatea ori stim cel putin o persoana, sau chiar noi am facut niste bet-uri total gresite. Si ne dadeam palme-n cap dupa ce buni erau banii aia la altceva. Da..pentru ca pariurile trebuie privite exclusiv ca un ,, extra ”. Niciodata ca o sursa de facut bani. Am fost student in Cluj, stiu cam cat de greu e sa nu ai un ban in buzunar, un ban de paine. Imi permiteam de multe ori pariuri de 3-4 lei dar care, in timp, se faceau sute. Si ma gandeam…ce buni erau. Pana mi-am dat seama ca am gresit. Ca fara un pic de ,, cap ” nu faci nimic. Ca eu abia imi luasem o paine dar pusesem 3 lei pe un bilet. E o greseala. Si am invatat din ea. Si tocmai de-asta vreau sa facem asta impreuna. Sa nu pariem pe tot ce apucam, ci doar CE CONTEAZA.

Sa incepem.

bet

Se ia o banca.

Eu am o banca de 2600 de lei si am un obiectiv de 6000 de lei. Astfel, banca ta de inceput poate sa fie 26 de lei sa ajungi la 60 sau 260 sa ajungi la 600.

Eh, ce-o fi asa greu, doar faci o cota de 2,3 din 2-3 evenimente si gata..

Nu !! Aici e problema.

In primul rand, acest proiect poate esua. De la pasul 1,2,3. De aceea, banca de inceput o divizam in doua. Astfel, banca mea de inceput va fi 1300 de lei, a ta 13, 130 sau 1300 de lei.

De cate ori ai auzit expresia ? Ba, am un meci bun azi. Uite acolo ce cota are Milanu’..2,60 ! Wow ! Si te trezeai ca Milanul, sau oricare alta echipa are meciul ala intr-o deplasare, se multumeste cu un egal. Si stai, injuri un pic, ca deh, asa trebuie si te intrebi de ce n-au fortat. Pentru ca nici tu nu trebuie sa o faci. Multumeste-te cu putin si des.

Am patit si eu asta. Vedeam un meci bun la baschet, cota 2,50. Luam 2 direct, fara sa ma gandesc ca era mult mai ok sa iau un handicap de + 3,5 pentru ai mei la o cota de 1,75 de exemplu. Si ma trezeam ca conduceau ai mei tot meciul si primesc un cos de 3 pe final si pierd la 2 puncte..

Si greseam. Si nu mai vreau sa gresesc.

Tot ce presupune acest proiect este sa gasim..1..MAXIM..DAR MAXIM 2 meciuri / zi. Joaca X la Y si are cota excelenta, de peste 2,30? Nu-mi pasa..

Cota maxima pe care o voi juca este de 1,85 / 1.90. De multe ori, multi pariaza 10 bilete, 5 lei fiecare si pe toate ii ,, sare ” cate un meci. Frustrant, nu? Insa..ai mizat 50 de lei in total si ai castigat ..0 . Insa sa stii, esti un parior bun. Pentru ca ai prins foarte multe meciuri. Gandeste-te daca ai fi mizat suma aia mai maricica pe un meci din toate alea in care aveai tu incredere. La final de zi, erai pe + 30 de lei de exemplu. Nu – 50. + 30 de lei / zi = 900 de lei la final de luna !!!!

De ce nu gandim practic?

De ce aruncam bani pe live-uri doar de dragul de a paria? De ce nu incercam sa facem din asta ceva bun?

Repet, banca e de 2600. Incep cu 1300. Daca esueaza, am ,, banca de rezerva ”, cea de 1300.

Primul meci e cel dintre St Petersburg si Constanta la handbal.

Ca tot am vorbit atata deja, nici ca-mi mai vine sa scriu de meci :)) Stiti, eu sunt acela care a pariat in meciul tur pe rusi…si ne-a iesit pronosticul. Insa aici, lucrurile se schimba putin…rusii nu prea mai au sanse la calificare. Constanta vine cu un moral bun dupa victoria de la Timisoara si are lotul superior echipei din St Petersburg. E drept, multi ar spune ca Razvan Enescu si Branislav Angelovski, jucatori ce nu pot fi folositi astazi datorita accidentarilor vor face diferenta in favoarea rusilor. Nu, nu e asa. Lucrurile incep sa mearga mai bine la HCM de un timp. Am observat cu preponderenta in urma cu aproximativ 3 luni ca oboseau foarte repede. Din minutul 45-50, nu mai jucau. Si asa au pierdut multe meciuri. Insa s-au redresat…ceea ce imi da incredere pentru meciul de astazi. Dalibor Cutura, unul din principalii oameni ai Constantei spune bine ce spune inaintea meciului acesta. In meciul tur cu rusii, au avut + 5. In toate partidele din grupa, Constanta a condus cel putin o data. Si asta nu cu 2-0, 3-2, 4-3. Cand ii ai pe Javier Humet, dar mai ales cand ai poarta cu Rudi si Popescu, ultimul din urma implinind 30 de ani de curand, cred ca ai toate sansele sa bati in Rusia.

Si ne uitam peste cote..

Cota peste 2 Constanta. E meci de totul sau nimic pentru ei. Da, putem lua 2. Sau X2 pentru o cota mai buna.Insa..de ce sa ne aruncam din prima zi? De ce sa nu alegem varianta mai safe? Superbet ne ofera o cota de 1,60 la un handicap de 2,5 goluri pe Constanta. Ce inseamna asta. Inseamna 3 optiuni. Victoria Constantei, egalul sau victoria rusilor la maxim 2 goluri. 3 optiuni pentru o cota de 1,60 nu suna rau, nu? 🙂

Pronostic : Constanta + 2,5 goluri @ 1.60

foto