Ponturi pariuri 31.03.2015


Ponturi pariuri 31.03.2015: Dubla zilei

Dubla zilei va contine o partida amicala si una din preliminariile Campionatului European. Ambele pronosticuri opinam ca au sanse reale de castig. Dar sa lasam palavrageala si sa va prezentam cele doua ponturi pariuri 31.03.2015.

Primul meci asupra caruia ne vom concentra este unul restant din prima etapa a preliminariilor Campionatului European. Este vorba despre duelul dintre Israel si Belgia. Israelieni au trait o rusine sambata trecuta, pierzand pe teren propriu cu 0-3 in fata Tarii Galilor. Au fost primele puncte pierdute de acestia in preliminarii. De cealalta parte, Belgia s-a impus in fata Ciprului cu 5-0 pe teren propriu, aratandu-ne ca vedetele acestei formatii au tratat jocul serios. La fel opinam ca se va intampla si marti, cand oaspetii se vor impune. Mai mult, nu credem ca vor avea emotii in a face asta, cu jucatori ca Fellaini, Hazard si Benteke in teren.

Biletul zilei mai contine si partida amicala dintre Spania si Olanda, desi meciul nu se anunta deloc a fi unul amical. Cel putin spaniolii nu il vor trata asa, dorind sa isi ia revansa pentru umilinta traita la Campionatul Mondial, acel esec cu 1-5. Acum cu siguranta “Portocala mecanica” nu va castiga cu aceeasi diferenta. Aceasta nu se regaseste deloc, fiind abia pe pozitia a treia in preliminariile Campionatului European. Nici selectionerul Van Gaal pare sa nu gaseasca solutii pentru jocul prost al echipei, dupa cum chiar el a admis. In plus, de la olandezi lipsesc van Persie, dar si Robben. Asadar, credem ca spaniolii isi vor lua revansa marti.

 

Ponturi pariuri 31.03.2015

Israel vs Belgia: Belgia (-1.5): 2.45

Spania vs Olanda: Spania (DNB): 1.76

Cota totala: 4.31