Deseara incepand cu ora 19:00 va avea loc partida dintre selectionata tricolorilor si cea a Insulelor Feroe. Meciul este unul de mare interes, deoarece avem nevoie de victorie in vederea mentinerii locului 1 in grupa de calficiare pentru Euro.

Desi declaratiile inainte de meci ale selectionerului Anghel Iordanescu au fost pline de prundenta si rezervate, meciul impotriva feroezilor trebuie sa fie unul bun, avem nevoie un rezultat bun si de multe goluri.

Interes major pentru pariori reprezinta fostul tandem stelist Sanmartean si Keseru, jucatori cu evolutii foarte bune in Emirate si de la care se asteapta solutii pentru castigarea meciului de aceasta seara.

Daca inca nu ati selectat pronosticurile si ponturile la fotbal pentru acest meci pe care sa le includeti pe biletul zilei, iata ca mai jos va prezentam cateva cote mari cu sanse de reusita pentru acest meci:

1. Ponturi Fotbal : Romania va inscrie in ambele reprize – cota 1.41

Ponturi Fotbal. 5 pronosticuri pentru Romania - Feroe

2. Ponturi Fotbal : Keseru va inscrie oricand – cota 1.89

Ponturi Fotbal. 5 pronosticuri pentru Romania - Feroe

3. Ponturi Fotbal : Romania va castiga la cel putin 3 goluri – cota 2.04

Ponturi Fotbal. 5 pronosticuri pentru Romania - Feroe

4. Ponturi Fotbal : Keseru va marca cel putin 2 goluri – cota 5.50

Ponturi Fotbal. 5 pronosticuri pentru Romania - Feroe

5. Ponturi Fotbal : Keseru va marca o tripla – cota 26.00

Ponturi Fotbal. 5 pronosticuri pentru Romania - FeroeAcestea sunt alegerile pentru acest meci, evident dificultatea creste odata cu cotele. Personal eu aleg pronosticul numarul 4 pe care voi miza 20 euro.

Ponturi Fotbal. 5 pronosticuri pentru Romania - Feroe

Multa inspiratie va doresc si spor la castiguri!

 

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Ponturi pariuri – Spartak Moscova – Akhmat Grozny – Rusia Premier League sursa foto: skysports.com Spartak Moscova este obligata sa castige pentru a mai spera la titlu Incepand cu ora 19:30, Spartak Moscova va primi pe "Otkritie Arena" vizita celor de la Akhmat Grozny,...
Ponturi pariuri – Genoa – Hellas Verona – Serie A sursa foto: skysports.com Hellas Verona are nevoie de victorie pentru a mai spera la evitarea retrogradarii Incepand cu ora 21:45, Genoa va primi pe "Stadio Luigi Ferraris" vizita celor de la Hell...
Ponturi pariuri – Everton – Newcastle United – Premier League sursa foto: skysports.com Newcastle United se afla in mare forma Ora 22:00 programeaza disputa dintre Everton si Newcastle United, ce va avea loc pe "Goodison Park", acolo unde ne asteptam ca spec...