Deseara incepand cu ora 19:00 va avea loc partida dintre selectionata tricolorilor si cea a Insulelor Feroe. Meciul este unul de mare interes, deoarece avem nevoie de victorie in vederea mentinerii locului 1 in grupa de calficiare pentru Euro.

Desi declaratiile inainte de meci ale selectionerului Anghel Iordanescu au fost pline de prundenta si rezervate, meciul impotriva feroezilor trebuie sa fie unul bun, avem nevoie un rezultat bun si de multe goluri.

Interes major pentru pariori reprezinta fostul tandem stelist Sanmartean si Keseru, jucatori cu evolutii foarte bune in Emirate si de la care se asteapta solutii pentru castigarea meciului de aceasta seara.

Daca inca nu ati selectat pronosticurile si ponturile la fotbal pentru acest meci pe care sa le includeti pe biletul zilei, iata ca mai jos va prezentam cateva cote mari cu sanse de reusita pentru acest meci:

1. Ponturi Fotbal : Romania va inscrie in ambele reprize – cota 1.41

Ponturi Fotbal. 5 pronosticuri pentru Romania - Feroe

2. Ponturi Fotbal : Keseru va inscrie oricand – cota 1.89

Ponturi Fotbal. 5 pronosticuri pentru Romania - Feroe

3. Ponturi Fotbal : Romania va castiga la cel putin 3 goluri – cota 2.04

Ponturi Fotbal. 5 pronosticuri pentru Romania - Feroe

4. Ponturi Fotbal : Keseru va marca cel putin 2 goluri – cota 5.50

Ponturi Fotbal. 5 pronosticuri pentru Romania - Feroe

5. Ponturi Fotbal : Keseru va marca o tripla – cota 26.00

Ponturi Fotbal. 5 pronosticuri pentru Romania - FeroeAcestea sunt alegerile pentru acest meci, evident dificultatea creste odata cu cotele. Personal eu aleg pronosticul numarul 4 pe care voi miza 20 euro.

Ponturi Fotbal. 5 pronosticuri pentru Romania - Feroe

Multa inspiratie va doresc si spor la castiguri!

 

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Ponturi pariuri – Real Madrid – Leganes – Copa del Rey sursa foto: skysports.comAnticipam un meci mai spectaculos fata de cel din tur Incepand cu ora 22:30, Real Madrid va primi pe "Santiago Bernabeu" vizita celor de la Leganes, intr-o partida in car...
Ponturi pariuri – Deportivo Alaves – Valencia – Copa del Rey sursa foto: skysports.comCalificarea inca nu este jucata In aceasta seara, de la ora 20:00, Valencia va face deplasarea pe "Estadio Mendizorrotza", acolo unde va da piept cu Deportivo Alaves, in ...
Ponturi pariuri – Sporting Lisabona – FC Porto – Cupa Ligii Portugaliei sursa foto: skysports.comCastigatoarea o va intalni pe Setubal in finala Incepand cu ora 22:45, va avea loc un meci foarte interesant din cadrul Cupei Ligii Portugaliei, in care Sporting Lisabona...