Ponturi baschet - Warriors va fi de neoprit in seara aceasta


Ponturi baschet – Warriors va fi de neoprit in seara aceasta

Ponturi baschet - Warriors va fi de neoprit in seara aceasta

Absenta lui Rajon Rondo aseara a fost facuta uitata de Darren Collison care a facut un meci urias alaturi de DeMarcus Cousins si cei de la Sacramento au inchegat in sfarsit o serie de victorii, care ne-a adus bani frumosi in buzunar! 😀

Klay Thompson:

  • Nu putem spune despre Splash Brothers ca au fost intregi sezonul acesta, in conditiile in care Klay Thompson a acuzat dureri de spate la finalul mai fiecarui meci si s-a vazut prin performantele sale in teren ca nu se simte tocmai extrem de comfortabil cu sine. Dupa scurta pauza avuta, americanul a declarat ca se simte mult mai bine si ca este pregatit sa faca uitata anti-performanta din Milwaukee si sa bifeze inca un meci in coloana cu victorii in fata fanilor speciali din Oakland.
  • In ceea ce priveste cifrele lui Klay, in acest sezon acestea sunt mai scazute, tocmai din motivul enuntat mai sus, avand doar 17.9 puncte pe meci, combinate cu 2.5 pase decisive si 3.6 recuperari. Este destul de departe de forma aratata sezonul trecut, aratand doar cateva sclipiri, insa consider ca procesul de „recuperare” a inceput si ca seara aceasta va fi speciala din nou pentru Splash Brothers.
  • Trebuie sa mentionam de asemenea faptul ca Thompson a fost MVP-ul meciului recent jucat in Indy, acolo unde a inscris nu mai putin de 39 de puncte in 34 de minute si consider ca astazi, in Oracle Arena va primi cel putin 30 de minute in care va avea timp sa-si demonstreze virtuozitatea.

Pronostic baschet*: Klay Thompson over 19.5 points @ 1.85 la Unibet

27A

Alte pronosticuri din NBA:

Meci

Pronostic

Cota

Pacers vs Mavericks

Indiana Pacers*

1.48

Spurs vs Wizards

Over 192.5*

1.50

OKC vs Blazers

Under 214.5*

1.50

Hawks vs 76ers

Under 204.5*

1.48

Stastistica noiembrie ponturi baschet: 38W – 24L 

Stastistica decembrie ponturi baschet: 22W – 12L – Vlad

Doar predictiile marcate cu ”*” sunt incluse in statistica!