Ponturi baschet - Wade si Lowry sunt in mare forma


Ponturi baschet – Wade si Lowry sunt in mare forma

Ponturi baschet - Wade si Lowry sunt in mare forma

„Una calda, una rece” a fost deviza noastra seara trecuta si cu siguranta vrem sa terminam seara aceasta, precum si toate care vor urma intr-o nota si mai pozitiva!

Dwyane Wade:

  • In meciul impotriva celor de la Cleveland Cavaliers, meci in care LeBron James a fost huiduit pentru ca s-a decis sa nu joace, Dwyane Wade ne-a facut sa pierdem un pariu pe o suma destul de frumusica, intrucat acesta a inscris numai 19 puncte, noi mai avand nevoie de un singur cos, fie el si aruncare libera. Il mentionez pe LeBron, pentru ca Wade nu a jucat in ultimele minute ale acelui meci din pricina faptului ca Miami nu a avut competitie in acea seara.
  • Acest lucru nu se va mai intampla in ceea ce priveste viziunea mea, intrucat John Wall se ambitioneaza intr-un mod aparte in momentul in care joaca impotriva granzilor, iar Heat ramane in aceasta categorie chiar si dupa sezonul trecut, care a fost unul dezastruos. Asadar, „push-ul” necesar de la Wall si Beal va veni, iar Wade trebuie sa revina la forma in care a inscris in saptamana precedenta 28 si 30 de puncte in 2 meciuri consecutive.
  • Media lui este de 18.6 pe meci, dar asta se datoreaza meciurilor in care nu a jucat nici macar 15-20 de minute, fiind menajat, avand si el o varsta. Nu va fi cazul in seara asta, intrucat cei de la Heat au avut destul timp de odihna, iar Wade va prinde cel putin 30 de minute pe parchet!

Pronostic baschet*: Dwyane Wade over 19.5 puncte @ 1.85 la Unibet

Wade

Alte pronosticuri NBA:

Meci

Pronostic

Cota

Raptors vs Lakers

Kyle Lowry over 21.5 puncte*

1.85

Bulls vs Hornets

Chicago Bulls -2.5*

1.51

Pelicans vs Celtics

Under 219.5*

1.51

76ers vs Spurs

Philadelphia 76ers+17.5*

1.50

Stastistica noiembrie ponturi baschet: 38W – 24L 

Stastistica decembrie ponturi baschet: 7W – 6L – Vlad

Doar predictiile marcate cu ”*” sunt incluse in statistica!