Ponturi baschet - Vucevic se simte bine mereu in Brooklyn


Ponturi baschet – Vucevic se simte mereu bine in Brooklyn

Am rupt tiparele aseara, la fel cum am facut si cu casele de pariuri, inregistrand o seara cu profit perfect, 4/4 pronosticuri castigatoare de cote mai mari decat de obicei, inclusiv un pariu special si in seara asta cum avem o oferta aproape la fel de bogata, mergem pe echipele care sunt in forma! Meci Pronostic Cota Nets vs Clippers Los Angeles Clippers -1.5* 1.50 Hornets vs Celtics Charlotte Hornets* 1.76 Hawks vs Spurs San Antonio Spurs* 1.63 Bulls vs Pelicans New Orleans Pelicans +10.5* 1.51 Charlotte Hornets Charlotte Hornets vs Boston Celtics Boston Celtics Vorbim despre 2 echipe ale caror meciuri le-am avut pe bilet cu numai o seara inainte. Amandoua ne-au facut pana la urma sa zambim, Charlotte prin revenirea ei din primul sfert si mai apoi dominarea meciului in Tennessee, pe cand Boston Celtics le-a permis dupa un final nebun de meci cu 2 reprize de prelungiri celor de la Warriors sa-si continue seria invincibilitatii. Chiar daca ambele echipe se afla in postura de "back-to-back", cei de la Celtics se vor deplasa in Charlotte lipsiti de energie, majoritatea jucatorilor jucand 40+ de minute aseara, iar aproape fiecare rezerva a jucat 25-30+ de minute. Vorbim asadar de o risipa enorma de energie, care s-a culmiat cu o infrangere pentru ei, un lucru cu atat mai demoralizator. In concluzie, Kemba Walker, care a inscris 33 de puncte aseara contra celor de la Memphis si care si-a condus echipa inspre o victorie facila la 24 de puncte (fara risipa de energie) a jucat cele mai multe minute, anume 35, sucesorul sau avand numai 30 de minute. Avand home court advantage-ul in acest meci, Hornets isi va continua seria de victorii in seara asta, iar cota de moment este una excelenta! Stastistica noiembrie ponturi baschet: 38W - 24L Stastistica decembrie ponturi baschet: 16W - 8L - Vlad Doar predictiile marcate cu ”*” sunt incluse in statistica!

Hornets, Hornets, Hornets si risipitorul Jeremy Lin au fost singurele lucruri care ne-au stat in calea unei noi nopti perfecte in NBA sambata. Ieri am avut o oferta foarte slaba si am preferat sa evit surprizele, care s-au si intamplat in ceea ce ma priveste. Astazi avem multe meciuri din care sa alegem si vom merge pe mana echipelor care sunt odihnite si-si asteapta adversarele cu mult sange rece! 😀

Nikola Vucevic:

  • Muntenegreanul Nikola Vucevic „si-a dat drumul la joc” in luna decembrie, inregistrand cele mai bune cifre ale sezonului. Nu putem insa vorbi despre o imbunatatire in momentul in care ne amintim ca anul trecut Vucevic era mult mai agresiv sub panou si reusea si meciuri cu 28-30 de puncte, impotriva unor echipe puternice, precum Cleveland sau Bulls.
  • Media de puncte in ceea ce priveste acest sezon este de 15.5, la care mai adaugam 8.8 recuperari si 1.1 capace. Dupa cum va spuneam, cifrele sale au devenit mai bune in „luna sarbatorilor”, iar muntenegreanul pare sa-si revina la forma care l-a consacrat si care i-a facut pe multi analisti NBA sa spuna anul trecut ca va deveni unul din cei mai buni centri din liga. El are asadar o medie de 16.6 puncte, combinata cu 10.8 recuperari, alaturi de 1.2 steal-uri.
  • Inconstanta minutelor este un lucru daunator pentru statistica lui Vucevic, intrucat, precum in meciul cu Cavaliers de acum 2 zile, in care era in „grafic” cu performanta, a fost scos devreme si odihnit, in conditiile in care LeBron si Cavalerii au defilat in Orlando. Astazi sunt convins ca va evolua in conditii normale si va dispune de 30 de minute sa ne faca fericiti in seara aceasta.
  • Un ultim aspect foarte important de mentionat este acela ca adversarul direct din „caciula” a lui Vucevic in aceasta seara va fi Brook Lopez, care in ciuda faptului ca are abilitati exceptionale ofensive, pe faza defensiva sta extrem de prost, lucru ce-i convine de minune muntenegreanului nostru.

Pronostic baschet: Nikola Vucevic over 16.5 points @ 1.85 la Unibet

26A

Alte pronosticuri din NBA:

Meci

Pronostic

Cota

Mavericks vs Suns

Phoenix Suns +8.5*

1.50

Grizzlies vs Wizards

Washington Wizards +8.5*

1.50

Hawks vs Heat

Atlanta Hawks -2.5*

1.50

Pacers vs Raptors

Indiana Pacers*

1.48

Stastistica noiembrie ponturi baschet: 38W – 24L 

Stastistica decembrie ponturi baschet: 19W – 9L – Vlad

Doar predictiile marcate cu ”*” sunt incluse in statistica!