Ponturi baschet - Tobias Harris e in revenire de forma


Ponturi baschet – Tobias Harris e in revenire de forma

Ponturi baschet - Tobias Harris e in revenire de forma

Inca o seara foarte profitabila in ceea ce priveste pronosticurile din baschet a trecut si speram ca data viitoare sa ne punem pe aceeasi pagina cu Nets si Celtics, caci sunt echipele care ne-au cam incurcat socotelile in ultimul timp. Tobias Harris este pentru minte atractia serii in meciul cu Cleveland si mizez pe explozia si forma sa de moment. Tobias Harris e in mare revenire de forma si eu voi miza pe numarul sau de puncte astazi! 

Tobias Harris:

  • Tanaraul Small Forward de 23 de ani al celor din Orlando a rabufnit in meciul trecut contra celor de la Sacramento Kings si a inscris nu mai putin de 24 de puncte. (Intr-un low-scoring game)
  • Media sa pe meci a ajuns astfel la 14.9, aproximativ linia pe care o are in aceasta seara. Personal am privit acel meci si am fost impresionat de mobilitatea lui Harris si numarul de easy lay-ups pe care si le confera singur. Daca va avea sa spunem 12-15 Field Goals, cum a avut in ultimele 4/5 meciuri, cred ca va depasi limita fara prea mari probleme, avand in vedere ca timpul lui de joc este de peste 35 de minute pe meci!
  • Un lucru imbucurator pentru noi si care mie personal mi-a sarit in ochi este acela ca Tobias este jucatorul care ii ajuta pe cei de la Magic la greu, avand o medie de 16.3 puncte pe meci in infrangeri, comparativ cu doar 13.3 in victorii. Avand in fata o deplasare in Cleveland, zic ca acesta este genul perfect de meci pentru Harris!

Pronostic baschet*: Tobias Harris over 15.0 puncte @ 1.85 la Unibet

Ponturi baschet - Tobias Harris e in revenire de forma

Alte pronosticuri NBA:

Meci

Pronostic

Cota

Hornets vs Kings

 Sacramento Kings +8.5*

1.50

Heat vs Knicks

Miami Heat*

1.51

Spurs vs Suns

Phoenix Suns +12.5*

1.50

Cavaliers vs Magic

Orlando Magic +12.5*

1.48

Stastistica octombrie ponturi baschet: 27W – 14L – Vlad

Doar predictiile marcate cu ”*” sunt incluse in statistica!