Ponturi baschet - San Antonio Spurs sunt de neoprit


Ponturi baschet – San Antonio Spurs sunt de neoprit

San Antonio Spurs

 Dupa o noapte de silenzio stampa in care inca ne-am bucurat de performanta lui Chris Paul, astazi avem parte de o gama larga din care sa alegem numai pronosticurile castigatoare! 😀

San Antonio Spurs:

  • In momentul acesta, echipa din San Antonio, antrenata de veteranul Gregg Popovich este mai „hot” chiar si decat Golden State Warriors si-mi voi mentine aceasta parere pana vine prima infrangere pe teren propriu. AT&T Center a devenit o fortareata, in care cei de la Spurs au un record de 16-0 si nu vor sa se opreasca decat in momentul in care vor dobori recordul stabilit anul trecut de Warriors.
  • Este adevarat ca meciurile in deplasare au fost un „calcai al lui Ahile” pentru Spurs sezonul asta, insa trebuie sa mentionam ca majoritatea infrangerilor au survenit in timp ce erau in postura de „back-to-back”. Ambele echipe au jucat acum 2 seri, Minnesota continuandu-si forma relativ slaba, pe cand Spurs a obtinut o noua victorie in fata unei candidate la titlu – Indiana Pacers.
  • In ultimele 4 vizite in Minnesota, trebuie sa mentionam ca San Antonio Spurs a castigat de fiecare data la o diferenta incredibila, cea mai mica fiind de 15 puncte, iar cea mai mare de 29 de puncte. In fiecare dintre aceste 4 meciuri a depasit limita impusa in aceasta seara, inscriind cel mai putin 108 puncte si cel mai mult 123 (chiar de doua ori).
  • Trebuie sa mentionam faptul ca cei de la Timberwolves au un record foarte prost acasa, jucand mult mai bine in deplasare si au incasat pe teren propriu peste 108 puncte de la fiecare echipa cu care au jucat, mai putin Sacramento Kings. De mentionat ca Denver a inscris 112 si Lakers 114 (in timpul regulamentar). De cealalta parte, San Antonio Spurs are o medie de peste 113 puncte marcate pe meci in ultimele 4 dispute (toate contra unor echipe puternice).

Pronostic baschet*: San Antonio Spurs over 103.5 puncte @ 1.85 la Unibet

Alte pronosticuri din NBA:

Meci

Pronostic

Cota

Pacers vs Kings

Under 218.5*

1.49

Lakers vs Thunder

Oklahoma City Thunder -7.5*

1.48

Pelicans vs Blazers

New Orleans Pelicans -3.5*

1.50

Bucks vs 76ers

Milwaukee Bucks -5.5*

1.50

Stastistica noiembrie ponturi baschet: 38W – 24L 

Stastistica decembrie ponturi baschet: 36W – 20L – Vlad

Doar predictiile marcate cu ”*” sunt incluse in statistica!