Ponturi baschet - San Antonio este o forta ofensiva


Ponturi baschet – San Antonio este o forta ofensiva

San Antonio Spurs

Arron Afflalo ne-a bagat banii in buzunar si am incheiat inca o noapte de NBA cu zambetul pe buze! Astazi avem mult mai multe meciuri la dispozitie si ne orientam inspre cele mai interesante cote, pana ce acestea nu vor scadea.

Pronosticuri baschet:

Meci

Pronostic

Cota

Wizards vs Cavaliers

Cleveland Cavaliers -2.5*

1.48

Nets vs Raptors

Over 190.5*

1.52

Spurs vs Jazz

Over 180.5*

1.50

Pelicans vs Mavericks

New Orleans Pelicans*

1.55

San Antonio Spurs San Antonio Spurs vs Utah Jazz Utah Jazz

  • In ceea ce priveste saptamanalele Power Rankings din NBA, cei de la Golden State Warriors au fost in sfarsit detronati dupa luni bune de dominatie! Echipa care a reusit aceasta performanta este nimeni alta decat San Antonio Spurs, care a instaurat legea in ultimele saptamani in NBA, numai cu meciuri incredibil de solide.
  • Drept o dovada a suprematiei celor de la San Antonio Spurs, stau cele 21 de victorii consecutive pe teren propriu. Conform statisticilor, Utah Jazz – una dintre cele mai bune echipe defensive din liga, merge drept „victima sigura” in AT&T Center. Cei de la Spurs sunt a 6-a cea mai eficienta echipa din punct de vedere ofensiv, cu o medie de 103.14 puncte, insa cu o medie si mai buna pe teren propriu, de 104.80!
  • Daca aruncam o privire in ultimele meciuri directe dintre cele 2 echipe din AT&T Center, in 11 din ultimele 12 dispute s-a depasit cu o mare lejeritate linia de 180 de puncte. De asemenea, in fiecare din ultimele 10 meciuri disputate de San Antonio Spurs pe teren propriu au depasit aceasta linie!
  • In concluzie, daca Utah va vrea sa se tina aproape de cei de la San Antonio Spurs, vor trebui sa-si ajusteze procentajul de FGs undeva la 50%. Au mai reusit acest lucru in meciurile cu Warriors si atunci am avut 2 over-uri foarte usoare si sunt de parere ca o vor face din nou in seara asta!

Stastistica noiembrie ponturi baschet: 38W – 24L 

Stastistica decembrie ponturi baschet: 52W – 28L – Vlad

Stastistica ianuarie ponturi baschet: 11W – 1L – Vlad

Doar predictiile marcate cu ”*” sunt incluse in statistica!