Ponturi baschet - Pronosticuri din NBA si Euroliga de la Vlad


Ponturi baschet – Pronosticuri din NBA si Euroliga de la Vlad

NBA si Euroliga

Cine s-ar fi gandit ca cei de la Miami Heat pot pierde avantajul de la pauza si chiar si meciul in fata celor de la Brooklyn Nets, chiar in Miami? Ei bine, inafara de aceasta sincopa, am avut o noapte perfecta din nou si vrem sa continuam!

Pronosticuri baschet:

Meci

Pronostic

Cota

Zagreb vs Kuban

Lokomotiv Kuban*

1.50

Fener vs Panathinaikos

Over 144.5*

1.52

Dallas vs Warriors

Golden State Warriors -3.5*

1.50

Spurs vs Suns

Phoenix Suns +18.5*

1.52

Dallas MavericksDallas Mavericks vs Golden State Warriors Golden State Warriors

  • Daca mai tineti minte, la inceputul sezonului am spus ca acesta va fi primul an pentru Dallas, dupa aproape un deceniu, in care nu vor prinde playoff-ul. Momentan, recordul lor tine sa ma contrazica, insa ce am vazut in jocul lor nu m-a incantat prea tare si sunt de parere ca daca vor prinde „tichetul” catre post-season, acestia vor fi eliminati in prima runda de oricare echipa din Vest. 
  • Dupa un record de 3 victorii consecutive cu destul de multa munca pentru Dallas, in oras vine revelatia sezonului – Golden State Warriors, care are o mare foame de a-si perpetua recordul de 29-1. In ultimul meci, Stephen Curry in urma a 20 de minute fara niciun punct, a reusit „o magie” si a inscris in 3 minute si cateva secunde nu mai putin de 17 puncte! Cand vorbim despre un „MVP”, vorbim despre astfel de lucruri, iar Steph isi merita acest titlu cu varf si indesat si sezonul acesta.
  • Dallas Mavericks vor incerca sa incetineasca jocul pe cat de mult posibil, insa Warriors vor gasi cu siguranta modalitati pentru a realiza Fast Break Poins, atributul lor #1. In fiecare din ultimele 5 meciuri intre cele doua echipa, Warriors s-au impus, iar in ultimele 3 s-au impus la diferente de cel putin 12 puncte!

Stastistica noiembrie ponturi baschet: 38W – 24L 

Stastistica decembrie ponturi baschet: 50W – 25L – Vlad

Doar predictiile marcate cu ”*” sunt incluse in statistica!