Ponturi baschet - Nebunia de Craciun in NBA


Ponturi baschet – Nebunia de Craciun in NBA

Ponturi baschet - Nebunia de Craciun in NBA

Ma bucur enorm ca am ajutat multa lume la bilete castigatoare in articolul trecut, mai ales avand in vedere data anului in care ne aflam, „perioada cadourilor”. Sper ca fiecare dintre voi a petrecut un Ajun de Craciun fericit alaturi de familie sau prieteni si fie ca si Anul Nou sa fie la fel! Pana atunci, avem aceasta noapte speciala din NBA si vrem sa mai aducem ceva banuti inainte sa se scurga si anul 2015.

San Antonio Spurs:

  • V-am povestit destul de multe despre aceasta echipa minunata a lui Gregg Popovich in articolul trecut, insa voi relua ideile principale si pentru acest pronostic, care mi se pare VALUE din nou!
  • Echipa care-i are drept vedete pe „Cel mai bun jucator defensiv” al sezonului trecut – Kawhi Leonard si pe unul dintre cei mai buni pivoti din liga, proaspat transferat la debutul sezonului de la Portland – LaMarcus Aldridge este cea mai serioasa candidata la titlu pentru cei de la Golden State Warriors si momentan au reusit sa lege un streak de 7 victorii consecutive.
  • In ultimele 4 dispute dintre Houston si San Antonio, trupa lui Gregg Popovich s-a impus de absolut fiecare data, inscriind in fiecare meci cel putin 104 puncte, care pe noi ne-ar face mai mult decat fericiti in seara asta. Houston este o echipa careia ii place sa alerge pe propriul teren si de Craciun vad un meci de 100+ puncte pentru ambele echipe!
  • Houston Rockets e de departe una dintre cele mai inconstante echipe din acest sezon, tinandu-i pe cei de la Clippers pe propriul teren la numai 97 de puncte, pentru ca intr-un meci precedent sa aiba emotii cu Philadelphia, care a inscris 114 puncte. Sacramento de asemenea a inscris nu mai putin de 113 in Houston intr-un meci recent si cu totii stim ca Dwight Howard nu mai are aceeasi viteza ca si-n anii precedenti, motiv pentru care Spurs vor profita de multe Fast Break Points. San Antonio Spurs are o medie de peste 112 puncte marcate pe meci in ultimele 5 dispute (toate contra unor echipe puternice).

Pronostic baschet*: San Antonio Spurs over 103.5 puncte @ 1.85 la Unibet

33A

Alte pronosticuri din NBA:

Meci

Pronostic

Cota

Thunder vs Bulls

Chicago Bulls +12.5*

1.48

Warriors vs Cavaliers

Cleveland Cavaliers +11.5*

1.50

Heat vs Pelicans

New Orleans Pelicans +9.5*

1.49

Lakers vs Clippers

Los Angeles Clippers -7.5*

1.48

Stastistica noiembrie ponturi baschet: 38W – 24L 

Stastistica decembrie ponturi baschet: 41W – 20L – Vlad

Doar predictiile marcate cu ”*” sunt incluse in statistica!