Ponturi Baschet : Mai bine cu raceala, mai bine cu pronosticurile


Etapa lunga in NBA, numai buna sa aleg o dubla pe care o consider eu ,, safe ” sa ne dubleze banii. 🙂

Ponturi Baschet : Mai bine cu raceala, mai bine cu pronosticurile / Cavs @ Pacers

cavs

Mentionez faptul ca 2-3 zile nu am putut urmari deloc NBA-ul, nu am avut puterea nici sa ma uit la rezultate de la febra, abia azi-dimineata am vazut rezultate, rezumate si tot ce trebuie. Am vazut-o pe Pacers vs Warriors, m-a impresionat si nu prea. M-au impresionat in repriza a 2-a. In momentul in care tu iti permiti sa o limitezi pe Warriors la sub 50 de puncte intr-o repriza, e ..WOW. Insa si cand primesti 38 intr-un sfert.. + Wars era lipsita de Curry.

De partea cealalta, repet, in momentul de fata, o vad pe Cavs principala pretendenta la titlu. Au absolut tot ce le trebuie. Da, pe parcursul sezonului am avut opinii si opinii, am spus de multe ori ca echipa lui James & Co nu au nicio sansa la titlu, insa in momentul de fata, alaturi de Warriors, au prima sansa la castigarea campionatului, sunt cele mai constante echipe in momentul de fata, chiar daca GS a pierdut ultimul meci.

Insa..

Cavs la momentul de fata are un LeBron in forma maxima. Un LeBron care inscrie 42 de puncte lui Warriors, e ceva..

Un Cavs care o limiteaza pe Warriors la sub 100 de puncte, e ceva..

Un Cavs care nu prea mai stie sa piarda, e ceva..

Un Cavs care nu vad sa fie inferioara pe vreun post lui Pacers, e ceva..

Nu vad sa aiba prea mari probleme Cavs aici. Chiar daca in ultimul meci s-au impus gazdele de azi. Si diferenta nu se va face neaparat din punct de vedere al titularilor. Ce vine de pe banca la Cavs e mult superior celor de la Pacers

Pronostic : Cleveland @ 1,50 incl OT @ Superbet

 

Ponturi Baschet : Mai bine cu raceala, mai bine cu pronosticurile / Thunder @ Trail Blazers

okc

 

Stateam, ma uitam la cote, vad undeva la 2,6 pe OKC si reactia mea instanta : ,, Baaa, cat ?!! „. Ultimul meci la care m-am uitat eu pe rezumate nu il implica pe Aldridge si dincolo e Durant & Westbrook. Mi-am dat seama in curand de ce sunt acele cote pe oaspeti. In primul rand, cel mai underrated jucator EVER pe postul de PF din NBA, Apoi, cu Durant nerefacut, sansele ca Thunder sa faca ceva aici sunt foarte, foarte mici. Nu doar Durant e out, ci si Adams, astfel, acolo sub panou, Kanter trebuie sa se descurce cam singur.  Cel mai interesant duel e cel dintre Aldridge si Ibaka. Lui Ibaka i se spunea acum cativa ani Serge ,, I Block-a ” de la numarul mare de capace care le administra pe meci. Cele mai putine capace i le-a administrat in duel direct lui..Aldrdige. LaMarcus e exact genul de jucator care atunci cand se desprinde putin de parchet, in 8/10 cazuri e cos. Are niste cifre extraordinare si e mult mai bun decat Duncan, om pe care lumea il vede de 10 ani cel mai bun PF din NBA. Un alt duel unde Trail Blazers cred ca va ,, castiga ” e cel de pe postul 2, acolo unde Matthews, un shooter absolut extraordinar il va avea in match-up pe Roberson, un jucator modest, un jucator care se apara si nu prea…ba mai mult, nici nu prea marcheaza, are 3,6 puncte / meci.

Vad o victorie pentru cei de la Portland azi.

Pronostic : Portland incl OT @ 1,50 @ Superbet

Ponturi Baschet : Mai bine cu raceala, mai bine cu pronosticurile