Ponturi baschet - Lituanianul Valanciunas e pe val


Ponturi baschet – Lituanianul Valanciunas e pe val

Lituanianul Valanciunas e pe val

Stephen Curry a mai adaugat cateva aruncari de la 3 puncte in vistieria sa iar noi dupa seara trecuta de NBA am mai adaugat cativa banuti in contul nostru! 😀

Jonas Valanciunas:

  • Tanara speranta a Lituaniei care joaca la Toronto Raptors de cativa ani a devenit la o varsta relativ frageda stalpul defensivei si un jucator simbolic pentru echipa canadiana.
  • Pentru aceia dintre voi care va amintiti, sezonul trecut am pariat de asemenea de 2 ori pe performanta sa, o data rasplatindu-ne increderea si de cealalta data, banii ne-au fost returnati (era vorba de recuperari).
  • In precedentele 3 sezoane de NBA, Jonas inregistreaza o medie de 11.1 puncte pe meci, insa de cand a inceput acest nou sezon, el a marcat o medie de 15.1 puncte pe meci si a reusit destul de multe double-double-uri, performanta notabila.
  • Increderea mea este una destul de sporita in acest pronostic in conditia in care Jonas va primi cele 30+ de minute de joc pe care le are de obicei si in conditia in care stim cu totii carentele din defensiva celor de la Kings care ofera mult spatiu si multe easy bucks din partea pivotilor. (+ multe aruncari libere)

Pronostic baschet*: Jonas Valanciunas over 13.5 puncte @ 1.75 la Unibet

Valanciunas

Alte pronosticuri NBA:

Meci

Pronostic

Cota

Knicks vs Pelicans

 Carmelo Anthony over 23.5 puncte*

1.60

Hornets vs Blazers

Portland Trail Blazers +8.5*

1.50

Kings vs Raptors

Under 214.5

1.50

Lakers vs Pistons

Detroit Pistons*

1.54

Stastistica octombrie ponturi baschet: 15W – 4L – Vlad

Doar predictiile marcate cu ”*” sunt incluse in statistica!