Ponturi baschet - Real Madrid vrea sa ramana in Euroliga


Ponturi baschet – Real Madrid vrea sa ramana in Euroliga

Ponturi baschet - Incredere maxima la meciul Realului din Euroliga

Am debutat aproape excelent aseara, doar Milwaukee dezamagindu-ne destul de tare, insa astazi suntem cu ochii atintiti asupra unui super meci din Euroliga, care este crucial pentru madrileni!

Situatia Realului in grupa:

  • Campioana en-titre, Real Madrid, cea care a defilat anul trecut in drumul sau catre trofeul Euroleague, se afla foarte aproape de pragul eliminarii, ocupand ultima pozitie, cu o medie de 0.286 (2 victorii si 5 infrangeri)
  • Bayern, Steaua Rosie Belgrad si Strasbourg sunt echipele care sunt deasupra Realului cu o singura victorie in plus, Real invingand 2 dintre aceste echipe pe teren propriu. Fenerbahce de cealalta parte este performera aceste grupe, adjudecandu-si deja locul 1.
  • Suprematia terenului propriu si publicul madrilean le-au adus sezonul trecut trofeul Euroligii lui Lasso si jucatorilor sai si vacarmul din Madrid va fi ceva cu care Fenerbahce in circumstantele date nu va avea cum sa faca fata.
  • Este adevarat ca Real si-a mai pierdut cativa jucatori din cei cu care au defilat sezonul trecut, insa cei pe care i-au adus in schimb arata promitator + faptul ca Sergio Lull si-a prelungit contractul pana in 2019 + un Rudy Fernandez care se declara dornic sa „plece la razboi pentru calificare” (imbarbatandu-si colegii, dat fiind faptul ca el nu va juca) + un Jaycee Carroll care a aratat o forma extraordinara in ultimele meciuri, vad acest meci ca fiind CEL MAI BUN PARIU AL ZILEI! (solist, sau cu ce handicap doriti dumneavoastra)

Pronostic baschet: Real Madrid -1.5 @ 1.48 la Unibet

Meci

Pronostic

Cota

Madrid vs Fenerbahce

Sergio Lull over 13.5 puncte *

1.85

Raptors vs Nuggets

Toronto Raptors -6.5*

1.50

Grizzlies vs Spurs

Memphis Grizzlies +7.5*

1.50

Kings vs Celtics

Sacramento Kings +6.5*

1.50

Stastistica noiembrie ponturi baschet: 38W – 24L

Stastistica decembrie ponturi baschet: 3W – 1L – Vlad

Doar predictiile marcate cu ”*” sunt incluse in statistica!