Ponturi baschet - Golden State Warriors sunt underdog in Cleveland


Ponturi baschet – Golden State Warriors sunt underdog in Cleveland

Golden State WarriorsAcum doua seri am avut o singura sincopa si aceasta s-a numit Golden State, care s-au incurcat pentru a 4-a data in acest sezon. Astazi au un nou meci dificil in deplasare, insa ma astept sa-si arate caracterul de campioni si Splash Brothers sa iasa la rampa impotriva unui LeBron James plin de venin.

Pronosticuri baschet:

Meci

Pronostic

Cota

Hawks vs Magic

Orlando Magic +12.5*

1.48

Hornets vs Jazz

Over 182.5*

1.52

Cavaliers vs Warriors

Golden State Warriors +6.5*

1.48

Mavericks vs Celtics

Over 200.5*

1.48

Cleveland CavaliersCleveland Cavaliers vs Golden State WarriorsGolden State Warriors

  • Cel mai asteptat meci al serii se va disputa in Quicken Loans Arena, acolo unde se va juca o noua reeditare a finalei NBA de anul trecut. „Cavalerii” lui LeBron si „Luptatorii” lui Steph Curry vor da piept intr-o noua intalnire de mare magnitudine si pentru prima data dupa luni bune, inregistram o premiera – Warriors sunt underdog!?!
  • In ceea ce priveste eficienta ofensiva, Golden State se afla pe primul loc in NBA, cu o medie de 113.88 puncte pe meci, pe cand Cleveland Cavaliers se afla pe pozitia a 15-a, cu numai 101.39 de puncte. In ceea ce priveste cifrele defensive insa, situatia sta exact invers – Cavaliers sunt a 2-a cea mai buna echipa defensiva dupa Spurs, permitand numai 95.08 puncte pe meci, pe cand cu Warriors ne-am obisnuit la meciuri cu puncte multe, incasand in medie 102.73.
  • Precum si duelul de acum cateva saptamani din Oracle Arena, cred ca accentul va cadea pe defensiva solida si vreau sa cred ca Warriors vor repeta performanta de anul trecut, atunci cand au castigat titlul NBA, chiar in arena din aceasta seara. Andre Iguodala alaturi de Draymmond Green care are un sezon uimitor vor fi cei care se ocupa cu „hartuirea” lui LeBron James si dupa blow-out-ul din Detroit, astazi ma astept la un bounce-back marca Golden State!

Stastistica noiembrie ponturi baschet: 38W – 24L 

Stastistica decembrie ponturi baschet: 52W – 28L

Stastistica ianuarie ponturi baschet: 31W – 10L – 1V – Vlad

Doar predictiile marcate cu ”*” sunt incluse in statistica!