Ponturi baschet - Durant si Westbrook vor sa cucereasca Vestul


Ponturi baschet – Durant si Westbrook vor sa cucereasca Vestul

Durant si Westbrook

Aseara s-a marcat mult mai mult decat am prevazut in NBA, in special la meciul dintre Hawks si Bulls, dar cel putin nu am avut emotii la pariurile pe handicap. Astazi ne indreptam atentia inspre duelul din Rose Garden, in care Durant si Westbrook vor sa-si continue suprematia!

Pronosticuri baschet:

Meci

Pronostic

Cota

76ers vs Cavaliers

Over 199.5*

1.52

Nuggets vs Hornets

Denver Nuggets +4.5*

1.50

Rockets vs Pacers

Under 210.5*

1.52

Blazers vs Thunder

Oklahoma City Thunder -3.5*

1.48

Portland Trail Blazers Portland Trail Blazers vs Oklahoma City Thunder Oklahoma City Thunder

  • De la revenirea pe parchet a lui Kevin Durant, Oklahoma City Thunder a devenit o stanca de neclintit, care vrea cu orice pret sa-si mentina locul 3 in Conferinta de Vest, de ce nu chiar sa-i urmareasca pe cei de la San Antonio Spurs. De cealalta parte, Portland Trail Blazers este destul de departe de linia de plutire si sansele pentru playoff se risipesc cu fiecare meci pierdut in parte. Cu un record de 15-24, acestia se afla in spatele celor de la Kings si Jazz, care sunt principalii combatanti pe locul 8 ce duce in playoffs!
  • Din ultimele 18 meciuri disputate de catre cei de la Oklahoma City, acestia au suferit numai 3 infrangeri. Acest lucru dovedeste ca echipa s-a schimbat in bine fata de anul trecut si ca s-a omogenizat. O alta dovada a acestui fapt este numarul mare de assisturi ale lui Westbrook si Durant, care nu mai „trag echipa dupa ei”, ci ajuta echipa sa ajunga cat de cat la nivelul lor. Cu aceasta mentalitate, eu unul spun ca sunt pe drumul cel bun in vederea trofeului NBA!
  • Recordul celor de la Thunder este unul destul de slab in Rose Garden in ultimii ani, dar este adevarat ca si Portland avea o echipa mult mai puternica cu Aldridge pe postul de pivot. Dupa cele 4 victorii consecutive destul de convingatoare ale lor in meciurile din deplasare, sunt de parere ca Blazers, care au pierdut fiecare din ultimele 3 meciuri de acasa la un scor destul de mare, nu au forta necesara sa-i opreasca pe Durant si Westbrook!

Stastistica noiembrie ponturi baschet: 38W – 24L 

Stastistica decembrie ponturi baschet: 52W – 28L – Vlad

Stastistica ianuarie ponturi baschet: 19W – 6L – Vlad

Doar predictiile marcate cu ”*” sunt incluse in statistica!