Ponturi baschet - Detroit primeste vizita Splash Brothers


Ponturi baschet – Detroit primeste vizita Splash Brothers

Detroit

Seara, alaturi de noaptea de joi a fost una speciala pentru noi, intrucat am facut un profit foarte frumusel cu Milos Teodosic si cu Toronto Raptors si Valanciunas in Londra. Ieri timpul nu mi-a permis sa scriu, insa astazi revenim in forta! 😀

Pronosticuri baschet:

Meci

Pronostic

Cota

Hornets vs Bucks

Milwaukee Bucks +9.5*

1.48

Wizards vs Celtics

Over 204.5*

1.52

Pistons vs Warriors

Golden State Warriors -2.5*

1.49

Clippers vs Kings

Sacramento Kings +11.5*

1.48

Detroit PistonsDetroit Pistons vs Golden State WarriorsGolden State Warriors

  • Golden State Warriors au aratat cateva imperfectiuni in jocul lor pe parcursul ultimelor meciuri care ar fi trebuit sa fie facile pentru ei. In loc sa aiba un record de 38-2 intrand in acest meci, recordul lor a fost stricat si mai tare de o infrangere la limita contra celor de la Denver Nuggets, care totusi sunt o echipa destul de departe de peisajul playoff-ului. Seara urmatoare si-au revenit si au defilat in Oracle cu cei de la Los Angeles Lakers, Curry fiind in forma exceptionala.
  • De cealalta parte, Detroit Pistons, de cand cu revenirea lui Brandon Jennings, are in sfarsit „substanta” pe banca tehnica. De ce spun asta? Ei bine, echipa lui Van Gundy este echipa care isi foloseste banca cel mai putin din punct de vedere al minutelor, fiind o banca relativ slaba. Acestia s-au luptat de la egal la egal cu echipele bune atata din Est cat si din Vest si ii vad drept o echipa care poate ajunge in playoff, insa limitele lor s-au vazut perfect in meciul cu San Antonio Spurs.
  • Consider ca meciul din seara asta va fi unul aproape tras la indigo cu cel de acum 5 zile, cand in Motor City a venit trupa lui Gregg Popovich si a invins la o diferenta de 10 puncte. Warriors au acelasi stil, daca nu chiar mai dominant ofensiv si avand aproape tot lotul complet in sfarsit, dupa un numar mare de accidentari, eu spun ca nu au cum sa se incurce in Motor City!

Stastistica noiembrie ponturi baschet: 38W – 24L 

Stastistica decembrie ponturi baschet: 52W – 28L

Stastistica ianuarie ponturi baschet: 28W – 9L – 1V – Vlad

Doar predictiile marcate cu ”*” sunt incluse in statistica!