Ponturi baschet - CSKA Moscova vrea suprematia in Euroliga


Ponturi baschet – CSKA Moscova vrea suprematia in Euroliga

CSKA Moscova

Suprinzator sau nu, Philadelphia, dupa cum bine a anticipat Wade, ne-a dat calculele peste cap aseara putin. Inafara de aceasta mica sincopa insa, nu am avut niciun dram de emotie la celelalte pronosticuri si continuam seria cu 3/4 pe seara, un lucru destul de bun! 😀

Pronosticuri baschet:

Meci

Pronostic

Cota

Kuban vs Panathinaikos

Over 140.5*

1.48

Laboral vs CSKA

CSKA Moscova*

1.50

Suns vs Spurs

San Antonio Spurs -10.5*

1.48

Kings vs Hakws

Under 220.5*

1.52

Laboral Kutxa vs CSKA Moscova

  • Grupa F din Top 16 este de departe cea mai tare grupa de Euroliga de cati ani urmaresc eu baschetul! Cand intr-o singura grupa sunt prezente 3/4 dintre echipele participante in Final Four-ul anului trecut si se numara 5 din cele 7 mari pretendente la titlu anul acesta, atunci lupta pentru puncte este una pe viata si pe moarte. Cei de la CSKA si-au exprimat deja dorinta adjudecarii primului loc, insa infrangerea din primul meci in deplasare cu rivalii de la Khimki nu le-a picat prea bine pentru planul lor. Au reusit sa se redreseze dupa acea infrangere dramatica si sa invinga campioana en-titre si o alta nuca tare – Barcelona.
  • Asadar, CSKA Moscova are in acest moment un record de 2-1, cel al spaniolilor de la Laboral fiind exact contrar. In ceea ce priveste meciurile disputate, CSKA a avut un program infernal si totusi are un procentaj pozitiv, pe cand Laboral nu a avut tocmai cel mai greu parcurs pana acum si a fost dominata de Olympiakos in arena sa proprie, lucru care cred ca se va intampla si cu CSKA in seara aceasta.
  • Aceste echipe sunt 2 dintre cele mai bune in ceea ce priveste eficienta ofensiva in Euroliga si ne va fi dat sa vedem un adevarat spectacol. Laboral inscrie pe medie 83.6 puncte pe meci, iar CSKA Moscova inscrie 91.4 puncte.
  • Analizand putin match-up-urile, grecul Iaonnis Bourousis, liderul la recuperari in Euroliga, cu 8.8 astfel de reusite pe meci se va duela cu uriasii echipei din Moscova – Kyle Hines si Ivan Lazarev. Cota rusilor este setata la 1.50 in mare parte din cauza absentei in continuare a celui mai bun marcator al Euroligii – Nando de Colo, insa am vazut ce putere ofensiva are si de pe banca, cu Corry Higgins care a inscris 20 de puncte cu Real Madrid si cu un Milos Teodosic senzational in ceea ce priveste assisturile si punctele inscrise!

Stastistica noiembrie ponturi baschet: 38W – 24L 

Stastistica decembrie ponturi baschet: 52W – 28L

Stastistica ianuarie ponturi baschet: 38W – 12L – 1V – Vlad

Doar predictiile marcate cu ”*” sunt incluse in statistica!