Ponturi baschet - Anthony are concurenta la Knicks


Ponturi baschet – Anthony are concurenta la Knicks

Ponturi baschet - Anthony are concurenta la Knicks

Ne putem numi cat se poate de ghinionisti pentru pronosticurile de acum 2 seri, in care am pierdut 2 pronosticuri pentru o singura posesie. Se mai intampla din pacate si seri de genul, insa astazi speram ca, cu o oferta atat de bogata, cu 12 meciuri, sa avem de unde alege si sa o facem bine! 😀

Kristaps Porzingis:

  • „Booo” – asta a fost nivelul de cultura al multor fani New York Knicks care au fost in sala, la momentul selectarii pustiului latvian Kristaps Porzingis in Draft-ul de anul acesta. Un pusti pe care camerele au insistat destul de mult chiar a plans la momentul anuntarii vestii, insa acum cred ca plange de fericire, intrucat aceasta selectie, alaturi de forma excelenta a lui Carmelo Anthony le da mari sperante fanilor pentru un nou sezon cu NBA de calitate.
  • De la inceputul sezonului, Porzingis s-a demonstrat un jucator polivalent, care a fost incercat pe mai multe pozitii, initial cea de pivot, mai apoi o esuata incercare de Power Forward si nu in ultimul rand, unde se simte cel mai bine in momentul de fata, pe pozitia de Shooting Guard, acolo in back court alaturi de Melo, de la care sigur are ceva de invatat.
  • In alte cuvinte, aceasta pozitie de Shooting Guard ii permite sa arunce la cos de mult mai multe ori si joaca mult mai multe minute in ultimul timp, dovada fiind cele 29 de puncte cu Charlotte, 24 de puncte cu Houston si 20 de puncte cu Heat (in conditiile in care Knicks au inscris in total 78 in acest meci).
  • Daca-si va continua media de 30+ de minute pe meci pe pozitia de SG si va recupera la fel de bine, undeva la peste 11 recuperari pe meci, putem miza cu destul de multa incredere pe tanarul din Latvia.

Pronostic baschet*: Kristaps Porzingis 14.5 puncte @ 1.75 la Unibet

15A

Alte pronosticuri NBA:

Meci

Pronostic

Cota

Wolves vs Hawks

Minnesota Timberwolves +7.5*

1.50

Celtics vs 76ers

Philadelphia 76ers +14.5*

1.50

Hornets vs Wizards

Charlotte Hornets*

1.57

Clippers vs Jazz

Utah Jazz +9.5*

1.45

Stastistica octombrie ponturi baschet: 29W – 17L – Vlad

Doar predictiile marcate cu ”*” sunt incluse in statistica!