Salutari,

Lasand la o parte faptul ca iau coldrex-uri si strepsils-uri una intr-una, ma bucur ca ne-am regasit ce ne ,, lipsea ” la pronosticuri si avem o forma foarte buna, de 3 la rand, 2,10, 2,10 si 1,85. Hai sa o facem si pe a 4-a.

Ne ofera Curry 4 pronosticuri bune la rand ? / Energia Tg Jiu – CSM U Oradea

oradea

,, Oltenii mei ” au reusit sa faca istorie in Eurochallenge. Impropriu spus ,, oltenii mei ” pentru ca ne desparte o distanta de sute de kilometri, fiind transilvanean, insa imi place la nebunie echipa din Oltenia. In alta ordine de idei, Energia trebuie sa castige cam tot pentru a se califica mai departe in play-off. Ar fi pacat sa nu o faca. Au un lot foarte bun, insa un lot caruia ii lipseste ceva in meciurile din campionat..

Citeam niste comentarii pe anumite grupuri de baschet si da, sunt de acord cu majoritatea, daca ar fi wild card-uri ca in tenis, le-as oferi unul celor de la Tg Jiu pentru play-off.

Ok, de ce e favorita dpdv al cotelor Energia astazi.

1. Joaca pe teren propriu. O sa vedeti in majoritatea intalnirilor din LNBM, chiar daca echipa oaspete e favorita dpdv al lotului, formei, etc, echipa gazda o sa aiba cota mai mica.

2. Este una din ultimele sanse ale oltenilor pentru play-off, in ideea in care ocupanta locului 8, CSU Sibiu, are 27 de puncte, Energia are 24, insa are cu 2 meciuri mai putin, asta cu 6 etape inainte de final.

3. Turul nu conteaza. Atunci a invins Oradea cu 95-88.  Jucatori ce activau atunci pentru oradeni : Marcus Hatten, Dani Popescu sau Adrian Gutoaia nu mai fac parte din lotul Oradiei.  De partea cealalta, Sullivan si Turner nu mai fac parte din lotul gorjenilor precum in meciul tur.

In schimb, Aleks Vlahovic, Vlad Corpodean si Silviu Lupusavei sunt noutatile Oradiei pentru acest meci fata de cel tur.

4. Si mai e un coin-flip..pe nume Subotic. Daca Vuja joaca pentru Oradea, nu am indoieli ca echipa oaspete e favorita aici. Daca nu va juca ( in momentul de fata fiind incert ) , va fi un duel de 50-50. Tot timpul, dar absolut tot timpul in dueluri 50-50, voi merge pe echipa cu cota mai mare. Si nu doar pentru ca are o cota mai mare..insa la momentul de fata, in jocurile din campionat, Oradea este PESTE Tg Jiu.

Pronostic : CSM U Oradea + 3,5 @ 1.85

oradea

 

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Lista de recomandări – 19-02-2018 – Claudiu Hood Lista de recomandări - 04-12-2017! 10 pronosticuri oferite - primul eveniment cu start la ora 20 45!  Evenimente redactate în ordine cronologică precum v-am obișnuit în ultimii ani!  Sunt...
BILETUL ZILEI – 19-02-2018 – MARIAN ROMASCU Biletul zilei de astazi 19.02.2018, include evenimente din fotbal avand o cota finala de @8.30! Regasiti mai jos recomandarile mele. Inspiratie maxima si spor la castiguri!Pronosti...
Ponturi NBA – Russell Westbrook reprezinta un VALUE BET urias in noaptea aceasta Greseala de linie pentru Russell Westbrook? Sursa foto: www.nba.com Se pare ca, cadourile caselor de pariuri pentru noi nu s-au terminat cu Surebet-ul referitor la LeBron James (informatii aici). La...