Ponturi baschet - Miracol de Anul Nou in Houston?


Ponturi baschet – Miracol de Anul Nou in Houston?

36

In Euroliga am trait fara pic de emotii meciurile, insa in NBA situatia s-a complicat destul de tare cu accidentarile lui Curry si Eric Bledsoe. Fiind o zi festiva si multe echipe aflate in back-to-back, prefer sa ma axez asupra unui singur meci, Rockets vs Warriors – reeditarea finalei din Conferinta de Vest de anul trecut!

Houston RocketsHouston Rockets vs Golden State Warriors Golden State Warriors

  • Aseara totul a iesit pe dos pentru Golden State Warriors in Dallas, dupa anuntarea listei de absenti: Curry, Barbosa, Ezeli si cei doi absenti de lunga durata – Barnes si Looney. Asupra meciului din seara aceasta planeaza din nou incertitudinea in prezenta componentei lotului. Draymmond Green a jucat aseara in Dallas dar a fost „game-time” decision si nu se stie natura problemelor sale medicale. De cealalta parte, Curry a trecut cu bine de un MRI, insa antrenorul Luke Walton a spus ca nu-l va risca pe MVP pana nu va fi la 100%, ceea ce ma face sa cred ca, chiar daca va juca in seara asta, o va face pe o perioada limitata.
  • Aseara cei de la Warriors au fost zdrobiti de Mavericks si aruncarile lor de la 3 puncte, unde au avut un procentaj de +50%. De asemenea, in ceea ce priveste recuperarile, Dallas au fost net superiori cu 52-37 recuperari. Cu echipa obosita si chiar umilita cu o seara inainte, venind in orasul care-i „detesta” cel mai mult dupa episodul de anul trecut din finala Conferintei de Vest, sunt de parere ca a sosit timpul revansei pentru Houston.
  • Cu o victorie in aceasta partida, Rockets ajung la linia de plutire 0.500 si James Harden & Dwight Howard, in ciuda evolutilor oscilante impotriva echipelor slabe, precum Philly, Timberwoles, Lakers, Nuggets, mai tot timpul au jucat la potentialul lor in dueluri tari. Cea mai buna dovada este victoria de Craciun impotriva celor de la San Antonio Spurs, meritata cu varf si indesat, cand au tinut-o pe trupa lui Gregg Popovich la un season-low 84 de puncte.

Pronostic baschet*: Houston Rockets @ 1.91 la Unibet

Stastistica noiembrie ponturi baschet: 38W – 24L 

Stastistica decembrie ponturi baschet: 52W – 27L – Vlad

Doar predictiile marcate cu ”*” sunt incluse in statistica!