Recomandări suplimentare - 04 August 2018

Lista suplimentară de recomandări este formată din 10 evenimente ce se dispută în intervalul 16 30 - 23 15, propuneri pe seama cărora vom profita live în cadrul grupului Dracula Live tips! Evident în această listă se află echipe mai puțin cotate precum în cadrul listei de top 10 a zilei curente redactate anterior!

Recomand casa de pariuri sportive online – Sportingbet!

CLICK AICI să vezi toate detaliile despre acest operator!


Introducere

Sportingbet este una dintre cele mai cunoscute case de pariuri din Romania, situandu-se in topul preferintelor pariorilor inca de pe vremea in care nu era obligatoriu sa dispui de licenta pentru a opera in tara noastra. Unele din principalele aspecte ce atrage lumea la Sportingbet sunt reprezentate de oferta pre-live, respectiv cea live, acestea nefiind insa singurele care ii determina pe utilizatori sa-si creeze cont aici.

In toamna anului trecut Sportingbet a migrat catre o platforma mai performanta, avand oarecare emotii despre cum va percepe publicul aceasta schimbare. Din fericire, feedbackurile au fost bune, Sportingbet ramanand un punct de referinta in ceea ce priveste pariurile online din Romania.


sportingbet

Lista de recomandări 16-09-2018 - Partea 1

De ce aici?

  • Aplicatie de mobil disponibila pe iOS si Android.
  • De ce aiciOferta live este de multe ori chiar mai bogata decat cea pre-live.
  • Promotii sportive pentru toate buzunarele.
  • Functia extrem de utila Cash Out iti permite inchiderea pariului in orice moment.
  • Beneficiezi de transmisiuni sportive pe platforma Sportingbet.


Claudiu Hood

Vă urez mult succes și inspirație!

Plasează pariul