Recomandări Partea 2 a - 05-08-2018 - Claudiu Hood

Lista de recomandări - Partea 2 a - este formată din 10 evenimente, 10 propuneri redactate cronologic, este un top 10 al meciurilor ce se dispută după ora 19 00 în această seară! Vom profita Live în cadrul grupului Dracula Live tips evident pe seama fiecărui eveniment!

Recomand casa de pariuri sportive online – UNIBET!

CLICK AICI să vezi toate detaliile despre acest operator!

Unibet bonus


Introducere

Unibet este cea mai apreciata casa de pariuri licentiata in Romania, castigand acest titlu pe merit. La asta contribuie si experienta de peste 20 ani pe piata pariurilor online, in tot acest timp Unibet deprinzand obiceiurile clientilor, incercand continuu sa isi imbunatateasca laturile pe care acestia pun accent.

Aici nu ne referim doar la oferta, care, dupa cum iti poti inchipui, este una foarte bogata, ci si la alte aspecte, pe care le vei descoperi mai jos. O simpla accesare a site-ului Unibet si o studiere atenta a acestuia, pentru a ii descoperi avantajele, va face sa te inregistrezi imediat la aceasta casa online.


Unibet Logo

Lista de recomandări 16-09-2018 - Partea 1

Recomand casa de pariuri sportive online – Sportingbet!

CLICK AICI să vezi toate detaliile despre acest operator!


Introducere

Sportingbet este una dintre cele mai cunoscute case de pariuri din Romania, situandu-se in topul preferintelor pariorilor inca de pe vremea in care nu era obligatoriu sa dispui de licenta pentru a opera in tara noastra. Unele din principalele aspecte ce atrage lumea la Sportingbet sunt reprezentate de oferta pre-live, respectiv cea live, acestea nefiind insa singurele care ii determina pe utilizatori sa-si creeze cont aici.

In toamna anului trecut Sportingbet a migrat catre o platforma mai performanta, avand oarecare emotii despre cum va percepe publicul aceasta schimbare. Din fericire, feedbackurile au fost bune, Sportingbet ramanand un punct de referinta in ceea ce priveste pariurile online din Romania.


sportingbet

Claudiu Hood

Vă urez mult succes și inspirație!

Plasează pariul