Recomandări - 6 August 2018 - Claudiu Hood

Lista de recomandări - 6 August 2018 - 11 evenimente redactate cronologic pe seama cărora vom profita live în cadrul grupului Dracula Live Tips! Primul eveniment cu start la ora 18 00! 11 propuneri în mod normal cu șanse mari de reușită precum anterioarele redactate!

Recomand casa de pariuri sportive online – UNIBET!

CLICK AICI să vezi toate detaliile despre acest operator!

Unibet bonus


Introducere

Unibet este cea mai apreciata casa de pariuri licentiata in Romania, castigand acest titlu pe merit. La asta contribuie si experienta de peste 20 ani pe piata pariurilor online, in tot acest timp Unibet deprinzand obiceiurile clientilor, incercand continuu sa isi imbunatateasca laturile pe care acestia pun accent.

Aici nu ne referim doar la oferta, care, dupa cum iti poti inchipui, este una foarte bogata, ci si la alte aspecte, pe care le vei descoperi mai jos. O simpla accesare a site-ului Unibet si o studiere atenta a acestuia, pentru a ii descoperi avantajele, va face sa te inregistrezi imediat la aceasta casa online.


Unibet Logo

Lista de recomandări - 17 Septembrie 2018 - Partea 1

Recomand casa de pariuri sportive online BETFAIR!

CLICK AICI să vezi toate detaliile despre acest operator!


Introducere

Una dintre singurele case online de exchange din lume si singura dintre cele ce au obtinut licenta de operare in Romania este Betfair. In Romania putini pariori se pricep insa la Exchange, cei mai multi preferand partea de Sportsbook, acolo unde avem parte de pariuri normale, la fel ca la celelalte case de pariuri online.

Una dintre strategiile acestei case de a atrage constant un numar cat mai mare de utilizatori o constituie prezentarea saptamanala de cote mult marite pentru o anumita optiune a unui eveniment sportiv, cote la care sunt eligibili toti cei care nu au cont si isi vor crea pana la ora meciului respectiv introducand un anumit cod. De asemenea, sa precizam ca Betfair dispune si de transmisiuni sportive, acestea fiind doar cateva dintre motivele pentru care pariorii aleg casa online Betfair.


betfair

Claudiu Hood

Vă urez mult succes și inspirație!

Plasează pariul