Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Lista de recomandări - 01–08-2021 - Claudiu Hood

Lista de recomandări 1 August 2021 are în componență 11 sfaturi. Vă recomand aceste evenimente folosind oferta operatorului Winmasters. Pariază Acum sau profită Live!
Chelsea - ponturi fotbal
Lista de recomandări
August 01,2021
2 PM

Lista de recomandări 01-08-2021 – Winmasters

Cote recomandate folosind oferta operatorului de pariuri sportive online Winmasters. Meciuri pe seama cărora o să încercăm să profităm și live evident în cadrul grupului de facebook Hood Friends DLT.

O listă de recomandări GG (ambele echipe marchează) alcătuită din 11 evenimente, toate au loc în 01.08.2021, începând cu ora 14.

Recomand să profitați live prin pronosticul (2+) și gol marcat în cadrul reprizei secunde.


 lista recomandari hood


Live poți profita pe seama unor cornere executate pe final de eveniment, minim 2 cornere între minutul 75 și fluierul final.

Live poți profita pe seama unui potențial gol marcat în ambele reprize.

Live poți profita pe seama unui potențial gol marcat  între minutul 15 și pauza evenimentului și printr-un potențial gol înscris între minutul 60 și fluierul final.În cazul în care ai nevoie de sfaturi suplimentare sau dacă ai nevoie să alegi un operator, discutăm și identificăm care se pliază stilului tău!

Contactează-mă prin messenger în cadrul profilului personal de facebook – Claudiu Hood!

Plasați doar miza ce vă permiteți să o pierdeți! Operatorul de pariuri sportive online Winmasters este unul ce se adaptează continuu nevoilor pariorilor români. Acest lucru este posibil printr-o permanentă legatură cu jucătorii și prin implementarea multor idei venite de la aceștia. Bonusul de bun venit interesant, oferta bogată la pariuri sportive pre-meci și live și pariurile ante-post ce nu vizează doar fotbalul sunt câteva dintre argumentele ce fac din Winmasters România un operator unde să dorești să-ți plasezi pariurile.

Interfața Winmasters este una bine organizată și îți permite să accesezi cu ușurință evenimentele sportive căutate atât din lista cu sporturi și competiții aflată pe coloana din stânga cât și utilizând funcția de căutare a evenimentelor sportive dispusă tot în colțul din stânga sus.


Pariați acum cu toate mărcile de top din România

  • Agentie
  • Buton
  • Bonus
  • Evaluare
  • Descriere

Claudiu Hood - Recomandări zilnice din 2006!

Vă urez mult succes și inspirație dragi prieteni,urmăritori!

Plasează pariul