Incepe saptamana cu Winner Bonus!


Incepe saptamana cu Winner Bonus!

40Luni, 25 iulie, casa de pariuri Winner iti pune la dispozitie trei partide interesante, carora le ofera cote speciale. Astfel, doua dintre intalniri sunt din sportul alb, tenis, iar a treia este din fotbal.

Troicki – Anderson este un duel de pe panoul turneului de ATP de la Toronto. Sarbul vine dupa eliminarea din primul tur al turneului de la Washington, unde a fost invins de Ryan Harrison in aproximativ 200 de minute. De partea cealalta, sud-africanul Kevin Anderson a avut si el aceeasi soarta, pierzand la tunisianul Jaziri, cu 6-7 in decisiv.Totusi, ambii jucatori s-au mai intalnit de doua ori pe aceasta suprafata, victoriile fiind impartite. Fiind doi jucatori care servesc bine, cred ca o sa fie un meci interesant. Tind sa inclin usor spre Anderson, fiind un jucator  stapan pe situatia, spre deosebire de sarb, care isi pierde foarte usor concentrarea. O victorie a lui Kevin Anderson primeste cota de 1.55 la Winner.

Watson – Stosur se joaca in primul tur la turneul de la Montreal. Britanica vine dupa un sezon de iarba deloc reusit, fiind eliminata in primul tur la Eastbourne, cat si la Wimbledon, dar satisfactia ei fiind adjudecarea celui mai cunoscut turneu de tenis la proba de dublu-mixt. Samantha Stosur revine pe suprafata unde s-a simtit cel mai bine si vine dupa un turneu acceptabil facut la Washington, insa, dupa ce a trecut de Kudryavtseva si Wozniacki, aceasta a fost eliminata in sferturi de finala de o jucatoare de pe locul 173 WTA. Cred ca Stosur o sa se impuna in aceasta partida, deoarece face un joc bazat pe lovituri in forta si daca acestea vor intra in teren, Watson o sa aiba mari probleme, plus ca britanica nu exceleaza deloc la serviciu. Cota pentru victoria australiancei este de 1.65 la Winner.

WINNER BILET