Incepe saptamana cu Winner Bonus!


Incepe saptamana cu Winner Bonus!

winner

Winner Bonusul de luni pune la bataie cote speciale pentru doua partide, una din fotbal si cealalta din tenisul feminin.

Mona Barthel si Yaroslava Shvedova se vor duela astazi, de la ora 17:30, in turneul de la Bastad (Suedia), competitie ce are ca suprafata de desfasurare zgura. Barthel vine dupa eliminarea din primul tur de la turneul Gstaad (Elvetia), acolo unde a pierdut cu 5-7 in decisiv. De altfel, zgura nu este suprafata preferata a nemtoaicei in varsta de 26 de ani, ea jucand doua meciuri, cel din Elvetia si la Roland Garros, de unde a pierdut tot in primul tur. Shevedova are 28 de ani si ocupa pozitia 48 WTA, insa, la fel ca adversara sa, zgura nu este suprafata preferata. In meciurile sustinute in acest an pe zgura, kazaha a reusit o singura victorie si cinci infrangeri. Ea a parasit inca din primul tur turnee precum cel de la Madrid, Paris, Roma sau Strasbourg. Totusi, Shvedova vine dupa un sfert de finala la Wimbledon si moralul este mai ridicat comparativ cu cel al advesarei. 2.05 este cota la Winner pentru o victorie a Yaroslavei Shvedova.

Midjylland – Randers este ultimul meci al primei etape din campionatul danez de fotbal. Gazdele au avantajul ca au inceput mai devreme competitiile oficiale ale acestui sezon, reusind sa obtina trei victorii in primele trei patide sustinute in tururile preliminare ale Europa League. Mai mult decat atat, Midtjylland este de netrecut pe teren propriu in duelurile directe cu Randers, astfel ca in ultimele noua meciuri cu rol de formatie gazda, Midtjylland s-a impus de opt ori. O noua victorie a echipei gazda este cotata cu 1.80 la Winner.

BILET WINNER