Fotbalul revine pe tabloul Winner Bonus!


Fotbalul revine pe tabloul Winner Bonus!

Winner

Joi, 21 iulie, casa de pariuri Winner a introdus pe panoul meciurilor speciale trei partide, una din fotbal si doua din tenis. Hajduk Split – CSMS Iasi este duelul din fotbal, iar din tenis mergem pe panoul turneelor de la Washington, acolo unde Lisicki o intalneste pe Mladenovic si Coric pe Monfils.

CSMS Iasi merge in Crotia in speranta ca poate face surpriza, dar sansele sunt reduse avand in vedere rezultatul din tur si performanta celor de la Hajduk in fata echipelor romanesti de-a lungul timpului. Cred ca croatii au subestimat mult adversarul in primul meci, de aici si moldovenii au condus cu 2-0, dar cand Hajduk a apasat pedala de acceleratie s-a vazut diferenta, iar greseala lui Grahovac din ultimul minut, a venit pe fondul unei presiuni constante la poarta lui. O victorie a celor de la Hajduk Split va aduce o cota de 1.60 la Winner.

In optimile turneului WTA de la Washington, Sabine Lisicki o intalneste pe Karen Mladenovic. Nemtioaica a debutat cu o victorie categorica pe hard-ul nord-american, in timp ce adversara sa a stat aproximativ 100 de minute pe teren de joc, avand nevoie de trei seturi pentru a trece mai departe. Cele doua nu agreeaza aceasta suprafata, insa, de-a lungul ultimilor trei ani s-au intalnit de trei ori pe Hard, scorul fiind de 2-1 in favoarea nemtoaicei, Sabine Lisicki. Mladenovic este favorita numarul 4 a acestui turneu si cred ca acest lucru nu este intamplator. Cred ca Mladenovic poate castiga meciul din aceasta seara, fiind jucatoarea care are mai multa rabdare, Lisicki vrea mai mereu sa termine punctele mult mai repede si asta ii aduce multe erori nefortate.  1.95 are Mladenovic la victorie, daca pariati la Winner.

WINNER WINNER