Fii Winner cu meciurile speciale de astazi!


Fii Winner cu meciurile speciale de astazi!

Winner

Fotbalul la nivel inalt a luat o pauza, insa, pe tabloul Winner Bonus regasim meciuri din turneele de tenis de peste ocean. Astfel, doua partide din tenis se afla in oferta speciale a casei de pariuri Winner.

Printre numeroasele partide ale turnului ATP de la Washington regasim si partida dintre luxemburghezul Gilles Muller, favorit numarul 14 si japonezul Yoshihito Nishioka.Aflat pe locul 36 in clasamentul mondial, Muller este favorit in fata lui Nishioka, chiar la primul sau meci pe suprafata dura a turneului american. Totusi, Gilles Muller vine dupa un sezon pe iarba destul de reusit, drept dovada ca saptamana trecuta a ajuns in finala turneului de la Newport, unde a pierdut cu 6-7 in decisiv. Dupa Wimbledon, japonezul si-a concentrat atentia spre turneele pe hard, reusind sa-si adjudece Challenger-ul e la Winnetka, iar apoi a pierdut in semifinalele turneului Challenger de la Winnipeg, dupa ce s-a retras la scorul de 3-6, 2-3. Un succes al lui Gilles Muller are o cota de 1.50 la Winner.

Maine dimineata, nu inainte de ora 02:30, Samantha Stosur si Caroline Wozniacki se vor duela in optimile de finala ale turneului WTA de la Washington. Ambele jucatoare au trecut in minimum de seturi  in primul tur, beneficiind de doua adverare mult mai putin cunoscute. Australianca este recunoscuta pentru faptul ca-i place sa joace pe aceasta suprafata, insa, Caroline conduce cu 4-1 in ultimele cinci meciuri directe, dintre care trei s-au disputat pe o astfel de suprafata. Avand in vedere evolutia celor doua din primul tur, este foarte greu de anticipat cine o sa castige, dar cred ca australianca isi poate pune jocul in practica mult mai bine, cu toate ca Wozniacki este recunoscuta pentru stilul sau bun de a se apara. Stosur primeste o cota de 2.30 la victorie, daca alegem sa pariem folosindu-ne de cotele Winner Bonus.

Winner Bilet