Da Curry al 3-lea pronostic la rand bun ?


Salutari,
Astazi fiind o zi scurta de meciuri si dat fiind faptul ca am am racit groaznic ( din nou )..deja incep sa cred ca am o problema, oi fi alergic la ceva.. :)) , v-am pregatit un single in care eu am mare incredere. De obicei nu imi postez biletele sau sumele pe care le pariez, insa aceasta este o mica exceptie, avand incredere foarte mare intr-un meci ce se joaca in aceasta noapte.
Da Curry al 3-lea pronostic la rand bun ? / Pelicans @ Heat

Da Curry al 3-lea pronostic la rand bun ?
Lucruri importante s-au petrecut pentru Heat in ultimele 48h. Ce trebuie sa stim despre aceste evenimente care ne-ar ,, afecta ” pronosticul ? Heat e favorita. De ce ar fi favorita ? Heat i-a achizitionat pe Goran / Zoran Dragic, fiind 2 achizitii absolut ESENTIALE pentru ceea ce urmeaza sa se intample la Heat in perioada urmatoare in lupta pentru play-off.
Pariul meu se indreapta totusi spre Pelicans. Nu, nu pe echipa lor, ci pe un jucator anume, Anthony Davis. Davis revine dupa o accidentare si in 9/10 cazuri cand vi dupa o accidentare, ori nu fortezi tu ca jucator fiindu-ti frica de .. ,, neprevazut ” cat si antrenorul care..nu stiu cat il va juca pe Davis. Nu spun ca nu va juca toate minutele obisnuite pentru el, insa mi-e ca o sa aiba putin acea ,, frica ” dupa ce i s-a intamplat in meciul cu Bulls.
Si aici vorbim de cate puncte va marca Davis aici. 24,3 puncte este media acestuia / partida. In mod normal, cu alt adversar, in alte conditii, as fi pus peste 23,5 puncte Davis in aceasta partida ( la atatea puncte e setata linia centrului american pentru aceasta partida ).
Nu o va depasi dupa parerea mea. Este o limita mult prea sus pentru un jucator ce vine dupa o accidentare si pentru un jucator care ii va avea in match-up pe Bosh si Whiteside. Daca cu Bosh o mai scoti la capat cumva cand ataci tu, cu Whiteside..pregateste-te de niste capace zdravane ! 🙂

Pronostic : Anthony Davis sub 23,5 puncte @ 1.83

Da Curry al 3-lea pronostic la rand bun ?