Curry vede o super cota azi din baschetul romanesc


Salutari,

Pentru astazi, pana la NBA, vad o super cota pe care va sfatuiesc sa o jucati fiecare dupa posibilitati.

Curry vede o super cota azi din baschetul romanesc / Steaua EximBank Bucuresti – BC Mures Tg Mures

dragu

De ce Mures azi?

1. Steaua nu trece printr-o perioada foarte buna, are 3-2 in ultimele 5 meciuri, infrangere fara drept de apel la Tg Jiu si infrangere cu U BT Cluj pe teren propriu dupa un meci in care ardelenii au dominat cap-coada partida.

2. Forma Muresului. De cand cu noul antrenor, de la venirea lui Prakuraitis, Muresul are victorii cu Sibiu, Oradea si Ploiesti, 3 echipe care emit pretentii in campionatul Romaniei de baschet, cu exceptia Sibiului poate, care este din nou o dezamagire pe final de an.

3. Forma lui Dykes, experienta lui Ivanovic si ,, zvacnirile ” lui Laci. De partea cealalta, e Amis sub panou pentru stelisti, un Amis care la ora actuala mi se pare un jucator complet. Insa, parca 5-ul nu e postul sau. E mai mult un 4 dus pe 5 dupa parerea mea. Cel putin asta vad dupa cum se misca in teren.

4. Este o sansa imensa pentru Mures sa castige aici si sa isi asigure in proportie de 100 % calificarea in play-off.

5 . Cele 2 echipe s-au mai intalnit de 5 ori in acest sezon, Interesant este ca toate meciurile au fost echilibrate si nu prea au fost diferente mari de scor, doar acel 91-79 pentru Mures pe terenul Stelei, acolo unde Dykes, la primul meci de la revenirea din Romania, a facut ,, legea ” .

6. Cand ai in componenta : Adamovic, care e intr-o forma de vis, Ivanovic/Peciukas/Gajovic, 3 lunetisti care iti pot face viata un cosmar atunci cand le intra un 4/7 de la 3 intr-o zi oarecum buna, 2 pivoti care sunt la acelasi nivel, un nivel foarte, foarte bun, Lazar si Barro, cand in locul lui Adamovic de pe banca vine Adi Tudor, jucator care vine de la Steaua, cand il mai ai acolo pe Capusan, un luptator desavarsit, dati-mi voie sa cred ca NICIODATA, dar NICIODATA nu ai voie sa ii dai cota asta Muresului.

Pronostic : Mures + 7,5 @ 2.15 @ Superbet

Suplimentar : BC Mures castiga meciul cu tot cu prelungiri @ 4.85

 

P.S. pana sa apuc sa pun pariul, cotele au scazut dramatic, chiar nu stiu cum vor evoula. Eu am prins urmatoarea cota:

steauaBafta la bilete!