Curry mizeaza 500 de lei pe o cota de 1,83


Salutari,

6/9 aseara cu 2 pierdute la 0,5 …meh. Eu zic ca a fost vorba si de putin ghinion. In alta ordine de idei, banii mei se duc in seara asta pe un meci care cred ca este mult prea bun pentru a nu fi pariat.

Curry mizeaza 500 de lei pe o cota de 1,83 / Grizzlies @ Pelicans

Da,da. Meci in deplasare, deplasare grea pentru Grizzlies, care s-au chinuit cu Lakers, dar..

Niciun meci nu seamana cu altul, nu? Si nu ma astept sa o vad asa de apatica din nou pe Pelicans, pentru ca daca as vedea-o la fel, probabil as pune Memphis – 10 aici.

Insa, per total, clar, Memphis e echipa mai buna. Echipa care il poate limita pe Davis sub 25 de puncte. In momentul in care il limitezi pe Davis sub 24-25 de puncte, ei bine, atunci ai toate sansele sa castigi partida.

Si Grizzlies au aceste arme. In momentul in care ai un colos atat de fin precum Randolph si un jucator care a castigat in trecut premiul pentru cel mai bun aparator din liga, lucrurile incep sa se complice pentru cel mai bun om de la Pelicans. De Asik nu imi fac mari probleme in acest meci, sincer. Il vad sufocat intre Randolph si Gasol. In plus, Anderson, un shooter excelent de la Pelicans e trecut ,, unlikely to return ” pentru acest meci, deci, lucrurile se complica si mai mult pentru gazdele de astazi.

Dupa parerea mea, cotele corecte pentru aceasta partida ar fi fost 2,45 vs 1,50.

Randolph vine dupa un meci excelent vs Lakers, 24 de puncte, 13 recuperari. Il va avea in match-up pe Davis, un jucator mult mai atletic, insa dati-mi voie sa cred ca Randolph este peste atunci cand vine vorba de un duel strict 1 la 1, cand nu e vorba de screen-uri si chestii. Si vor fi multe match-up-uri de acest gen in meci.

Merg pe ,,ursi ” azi. 🙂

grizz