Curry castiga peste 1000 de euro daca bate..


Salutari,

Nu vreau sa o dau in teoria conspiratiei si in tot felul de aberatii, insa ceea ce imi ofera azi bookmakerii la acest meci este mult, mult prea mult.

La fel cum..

Dupa cum stiti, nu am obiceiul sa imi postez biletele si sumele pe care le joc, fie ele si 1 leu, 10 lei, 100 de lei, 1000 de lei sau 10 000 de lei.

Insa..

Vorbim de echipa care beneficiaza de cel mai frumos suport in tribune la ora asta alaturi de ,, U ” Cluj, vorbim de galeria celor de la Baia Mare. Vorbim de o echipa cu sanse reale la o semifinala de Liga Campionilor, HCM Baia Mare. Vorbim de faptul ca la ora asta joaca un handbal frumos si ca la Bucuresti in jur de 1000 de ,, moroseni ” vor incerca sa faca fetele lui Tone sa se simta ca acasa.

Dar..

Ca fan al handbalului, pentru ceea ce reprezinta Baia Mare in acest moment pentru handbalul romanesc, m-as fi dus pe 2.

Insa..

Sunt orgolii mari, mult prea mari pentru ca Baia Mare sa castige pe terenul celor de la CSM. Repet, nu o dau in teoria conspiratiei, insa citesc deseori ceea ce posteaza unii reprezentanti celor de la CSM Bucuresti foarte des pe facebook tare mi-e sa nu fie o presiune gratuita asupra arbitrajului din aceasta seara.

Un lucru e clar, CSM-ul isi asteapta punctele de la TAS inapoi dupa cazul ecusoanelor si o victorie azi pe teren propriu in fata celor de la HCM Baia Mare. Cu o victorie astazi la scor, ar fi principala favorita la ocuparea locului 1 in campionat, ceea ce ar asigura un avantaj imens intr-o posibila noua confruntare in finala cu echipa din Baia Mare.

Ce s-a intamplat in tur ?

Baia Mare a castigat 24-21 datorita …finalului de meci. In rest, lucrurile au fost extrem, extrem de echilibrate.

Uitandu-ne peste lotul lui CSM, vedem acolo 5..atentie, 5 CAMPIOANE MONDIALE  : Pessoa, Rodrigues, Da Silva, Cavaliero si Vetkova ).

Meci de 50-50, poate cu un mic avantaj pentru Baia Mare datorita formei foarte bune de cand a venit Tone pe banca baimarencelor. Insa in Bucuresti, in Polivalenta, lucrurile se schimba. Nu doar ca am vazut o campanie a comentatorilor televiziunii care transmit meciurile de handbal putin ,, Anti HCM ” , insa tare mi-e ca aceasta campanie sa nu se duca astazi si in teren, si acest duel de 50-50 sa se transforme in unul de 60-40 datorita unor decizii de arbitraj sau mai stiu eu ce.

In momentul in care ai un meci de 50-50, ai cote egale pe o echipa gazda care are suport de mai peste tot, personal, merg pe mana bucurestencelor in acest meci.

Cota este in scadere. Mi-au acceptat un pariu de 300 de euro si acum urmeaza sa-l accepte pe al 2-lea, insa la o cota de 1,90.

Pronostic : CSM Bucuresti @ 2,00 / 1.90 @ Unibet

hcm